2777
2789
عنوان

شوهرم میره بیرون میگه وای زن و دختر دیدم چقد داف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4934 بازدید | 165 پست

اکثریت مردای ایرانی همون خر هستن که خدا شناخت و بهشون قیافه و پول نداد چون لیاقتشو ندارن رم میکنن

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه داری؟

اره

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهره من هبچ وقت این حرفا رو نزده.ولی چند روز یش دعوا کردیم یهو گفت زن همکارم خیلی خانم خوبیه چقدر ک ...

مردا چ مرگشون شده

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

شهوتیه یا فقط هیز.

شهوتی ینی چی

هیز و تنوع طلب

ب نظر منم بعصی زنا مردا عقده این .قدیم کاباره بود مشروب و زنای لختو میدیدن خالی میشدن بعضیاشون نمازم میخوندن!

الان نمیشه مردارو شناخت .مومنشم شاید خیانت کنه .بی دینشم.

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

ن محیط کاریش کاملا مردونه اس

تو که میگی چشم چرونه برام مهم نیس پس دیگه چرا ناراحت میشی.اصلا از نوع مکالماتتون خوشم نیومد در شآن زنو شوهر نیس انقدر جرات کنه مرد بیاد واضح جلو زنش تعریفهای اینجوری کنه

شوهرت راست می گه ....اکثرشون پا میدن ...خوبم میدن

اصلا برا همین خودشونو تو اون شمایل درمیارن

وگرنه دلیلشون چیه ؟

خب خوشگلی ...خوش استایلی ...اندامت عالیه ...فلان جات تپل و پره .... که چی ؟

برا کی و به چه دلیل گذاشتی تومعرض نمایش عمومی

؟

دوستان الکی هم ادای اپن مایند و فلان درنیارید و شوهراتونو نفرین نکنین که چشم هرزن و فلان

تو خود امریکا و اروپا هم بعضی از این اداهایی کع خانم های ما درمیارن قفله.

الکی هم نگید اونجا تجاوز و هرزبازی و فلان نیست .....بدون تعصب ...برید آمارشون رو نگاه کنید.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..