2777
2789
عنوان

شوهرم میره بیرون میگه وای زن و دختر دیدم چقد داف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3401 بازدید | 158 پست
رو بهش دادی از اول

رو ندادم اوایل زندگی همش سر این چیزا بحث ودعوا داشتیم درست نشد منم خسته شدم

دیگه جسمم داغون شده از ناراحتی وتنش همش مریضم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس همینه انقد ساده بودی

شما اسمشو بزار سادگی اومده بودم زندگی بسازم زندگی مشترک میدون معامله نیس دو نفر با هم تلاش میکنن رشد کنن مشکل من نیس شوهرم بی چشم و روعه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

باید انقد بهش بگی که از چشم چرونی کردنش ناراحتی تا خودش و درست کنه.سکوت تو موقعیت شما کار نمیکنه

گفتم سر همین کارش کتک کاری هم داشتیم درست نشد

خیلی واسه زن سخته.من خودمم همین مشکل و دارم

هیزه شوهرت؟ یا خیانتم میکنه

چی گفتی بهش واکنش شما چی بود من از اول زندگی متوجه شدم ک اینطوریه کلی صبر کردم تلاش کردم درست بشه نش ...

اولش که شوک شدم کلا.بعدش دیگه قهر بودیم تا الان حرفی نزدم.

خیلی از چشمم افتاده دیگه کاریش ندارم.کلا ازوناس که طاقت قهر نداره ولی همینجوری ادامه میدم تا چشش دراد.

درست بشه؟مگه مردا درست میشن؟ بدتر میشن که بهتر نمیشن.

هیچ ربطی به سنتی و غیرسنتی نداره ما قبلش اشنا بودیم میشناختیم همو بعد ازدواج کردیم الان چه عرقی داره؟اگه ادم باشن این چیرا مهم نیست

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اولش که شوک شدم کلا.بعدش دیگه قهر بودیم تا الان حرفی نزدم.خیلی از چشمم افتاده دیگه کاریش ندارم.کلا ا ...

میفهمم واقعا مردا با همین رفتارا شون خودشونو از چشم می اندازن در اکثر موارد هم تازه زنه ک مقصر میشه

من دیگه ب معنای واقعی خستم قبلا روحی الان روحی و جسمی کاش میشد یه مدت ازش دور بشم برم واسه خودم زندگی کنم تنها

هرکس اختیار خودشو داره گفتم که مردی که زنشو دوست داره بقیه رو نگاه نمیکنه

فکر کردم مجرد باشی، یادش به خیر زمانی منم اعتقاد شما نا رو داشتم! زندگی و درسهاش سخت تر و بی رحم تر از افکار و احساسات ماست!