2777
2789
عنوان

شوهرم میره بیرون میگه وای زن و دختر دیدم چقد داف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3401 بازدید | 158 پست
منم یدونه از این هرزه ها دارم!وقتی حرف زد جوابشو نده هرچی جواب بدی هارتر میشه...

همیشه نمیدم حتی کنارمم ک راه میره چش چرونی میکنه امروز کلا مریض بودم دیگه جوابشو دادم فک کرده همیشه سکوت میکنم واقعا پوخ خاصیه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نه اخه حرف من اینه استارتر خودش حرف میندازه دهنش!! حالا اون از سر بی عقلی گفته مثلا خوشگل و خوش هیکل ...

آهان،واقعامنم خیلی تعجبم چرازنااینومیگن،چون دیدم مردهابرای اثباتش هم شده بایکیشون دوست میشن ک ب زنشون ثابت کنن،فقط مردن برااین چیزا🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مثل اون بیشعور نیستم غرور ادم خورد میشه واقعا بعدم با این همه بلا ک سرم اورده واقعا هنوز اون ب چش ...

خدا بگم چیکارت نکنه،،، پس هرچی بگه حقته 🙁

منو بگو دوساعته دارم برای کی حرص میخورم

من شوهرم این چیزارو بگه از چشمم مثل سگ میفته،،،

بعد تو داری میگی از چشم من قشنگ ترینه🥲،،،،،،، چیش قشنگترینه؟؟؟ تعریفش از باسن زن ها؟؟

یه کم ارزش برلی خودت قاعل شد

نه اخه حرف من اینه استارتر خودش حرف میندازه دهنش!! حالا اون از سر بی عقلی گفته مثلا خوشگل و خوش هیکل ...

عهی خاهر من

من اگه بهش اونطور گفتم اب از سرم گذشته

شوهرم خیانت کرده بهم اونم چند بار

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

دفعه بعدی اینو گفت بخند بگو آره خیلی خوشگله اندام خوبی ام داره ولی حیف هیچ زنی از مرد هول هیزی مثل تو خوشش نمیاد کسی ام اگر از این چرب زبونیات خوشش اومد مطمئن باش hpvداره

بعدم یکی دو هفته اصلأ محل بهش نزار و سعی کن اعتماد بنفس تو خیلی بالا ببری و به خودت برسی

مردا رو تا نکوبی درست نمیشن

امیدوارم این حرف سر لج نندازش بخواد بهتون ثابت کنه که خانما بهش پا میدن

سر لج بی افته هم مهم نیس اون قبلا ضربه هاشو زده بهم

عزیزم از عقده هاش میگه نکه کسینگاهش نمیکنه اینجور میگه ب چشم تو بیاد در ضمن بگو هرجور کنی سرت میاد همسر من چون مالی خانوادگی از ما پایین تر همش زر میزد ی روز گفتم همین تازگیا هرچیکنی سرت میاد گف یعنیچی گفتم یعنی زن خوشگل خوش هیکل داری بهش نگاه میکننمخشهممیزننشماره هم میدن حالا اینکه زندگیت حفظ شه بستگی داره خودت چطور عمل کرده باشی دیگه بسته دهنش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌