2777
2789
عنوان

شوهرم میره بیرون میگه وای زن و دختر دیدم چقد داف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3401 بازدید | 158 پست
شاید باورت نشه ولی تو جمع های خانوادگی عموم همینجوریه ولی فرقش اینکه وقتی زنش بهش همین تیکه رو میندا ...

چ عموی ببخشید بیشعوری

حداقل شوهر من تو جمع نمیگه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

توهم از مردهای بقیه تعریف کن ...من پری روز دیدم شوهرم جلو ماشین دفترچه گذاشنه بقران همینجوری خاستم نگا کنم رفته بکد وسایل بخره باز کردم چیااااندیدم پیامهای عاشقانه بالاش نوشته بود زنگ بزن پاینشم شماره اش.... بگو ۵۰ ورق پربود ....اومد نشست بعد نصف راه گفتم اگ در کار تبلیغ هستی منم برات ورقه چاپ کنم شمارمو زیرش بنویسم پخش کن تا الان کلامی نحرفیده از خجالتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد تو خونه بگو خوشگلم قشنگم کدبانوام تا ضمیر ناخود آگاهش بگه اره زن خودم بهترینه .بازم تاکید میکنم انقدر اعتماد بنفست بالا باشه تا با روانت بازی نکنه .

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

آفرین. همین جوری تحقیرش کن. ولی نه با عصبانیت. خیلی آروم و حساب شده. کلا مردایی که خانمای خوب و تمیز دارن جوگیر میشن.

سال ها خواننده‌ی خاموش بودم.یه روز یه تاپیکی دیدم که دلم خواست استارترشو کتک بزنم.پس عضو سایت شدم ولی تاپیک دیگه ترکیده بود😔
ب اجبار

منم ب شوهرم میگم تو کارت دختر هست خیانت نکنی.میگه اه اه اه حداقل خوشگل خوش هیکل بودن باز یه چیزی .ول کن خاهر حرص نخور چروک میفته صورتت .همه مردا سروته یه کرباسن .توام توسکس بهترین باش واسش

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

توهم از مردهای بقیه تعریف کن ...من پری روز دیدم شوهرم جلو ماشین دفترچه گذاشنه بقران همینجوری خاستم ...

این دیگه کیه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

چقدم ک براشون مهمه،البته وقتی شوهرمن باچشم خودش دیدخودشویکم جمع کرد،ولی وقتی میگفتم فک میکرددارم ازح ...

نه اخه حرف من اینه استارتر خودش حرف میندازه دهنش!!

حالا اون از سر بی عقلی گفته مثلا خوشگل و خوش هیکلن،،،،،

استارتر میاد بدتر حرف میندازه دهنش،،، خیانت رو براش عادی جلوه میده و فکرش رو سمت خیانت میبره!!!

یعنی چی که اونا بهت پا نمیدن؟؟؟

پس فردا میره یکی رو پیدا میکنه میگه دیدی بهم پا دادن!!

میتونست بگه اره اونا عقل دارن پس فردا میرن یه خوشگل و پولدار و البته چشم پاک رو انتخاب میکنن،،،،

نه مثل من که تورو انتخاب کردم علاوه بر اینا هیز هم هستی

توهم از مردهای بقیه تعریف کن ...من پری روز دیدم شوهرم جلو ماشین دفترچه گذاشنه بقران همینجوری خاستم ...

من مثل اون بیشعور نیستم

غرور ادم خورد میشه واقعا بعدم با این همه بلا ک سرم اورده واقعا هنوز اون ب چشم من قشنگ ترینه ب دروغم نمی تونم حتی بگم فلانی از تو بهتره ولی اون برعکس من

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

منم ب شوهرم میگم تو کارت دختر هست خیانت نکنی.میگه اه اه اه حداقل خوشگل خوش هیکل بودن باز یه چیزی .ول ...

والا ک بهترینم ولی خب ذات تنوع طلب و چشم هرز درست نمیشه

شوهر من اگه شغلش با زنا سر و کار داشت ب یقین می تونم بگم روزی سه بار خیانت میکرد