2777
2789
عنوان

اینایی که خیانت میبینید و جدا نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 75 پست
چون میگن مردا میتونن ۴ تا زنم داشته باشن ولی مردا نمیتونن هم زمان با دو نفر رابطه داشته باشن.یه ظرف ...

اینا شعارای صدمن یه غازه.. اگه به تشت و جداسازیه که الان با پیشرفت علم و آزمایش دی ان ای خیلی دقیق جداسازی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم اینجا تو مجازی چیزی بگم عزیزم ..کلا تنها زندگی کردن واسه یه خانوم سخته ..کافیه نصف شبی شیر ...

میدونم حق داری

من واقعا نی نی سایت رو شهر عجایب میدونم چند روز پیش یه خانومی تاپیک زدم دردو دل کرد که بچه دارم نمیتونم جدا شم شوهرم خیانت میکنه و فلان

یه جوری همه ریختن سرش که تو بی عزت نفسی فلانی بهمانی ما جای تو باشیم میایم کارگری میکنیم اما جدا میشیم

اونوقت خیلیاتون تو تاپیک من نظر مخالف دادید😂😂😂واقعا شهر عجایبه الان اگه گفته بودم خانوما وقتی پشتوانه ندارید پول ندارید جدا نشید هرگز، تحمل کنید خیانتو بخدا قسم اعدامم میکردن

تا شقایق هست زندگی باید کرد  
من حق نمیدم بهشون فقط خودشونو خوار میکنن به چه امیدی موندن؟؟؟ بخاطر چی موندن ؟؟؟

چون اشتباه متوجه شدی خیلیای دیگه هم هستن که چون اختلال شخصیتی دارن اینکارو میکنن خیلیا حمایت عاطفی ندارن و اگه از زندگی شون برن بیرون بعدش معلوم نیست چی میشه ولی خب اینجا درسته همسر خیانت میکنه ولی یه اتفاقی میوفته و تمومش میکنه و دیگه سراغش نمیره ولی اون حمایت عاطفی رو داره اختلال شخصیتی هم میشه با روانکاو تاحده زیادی درست کرد اگه خودش بخواد همیشه طلاق آخرین راه نیست

چون اشتباه متوجه شدی خیلیای دیگه هم هستن که چون اختلال شخصیتی دارن اینکارو میکنن خیلیا حمایت عاطفی ن ...

من کسایی رو نگفتم که شوهرشون توبه کرده اونایی رو گفتم که شوهره حتی دستم بهشون نمیزنه یه محبت هم نمیکنه و هر روز با یکیه اونارو گفتم

خب اونا معمولا بچه دارن عزیزم یا حمایتگر ندارن براهمین مجبورن

عززززیزم من دیدم بچه هم ندارن

درضمن همه اینا بهانه اس دیگه از خدا که پنهون نیست از شمام پنهون نباشه بهانه اسسس

اینهمه زن طلاق گرفته پره تو کشور

اونام روش

فقط عادت کردن به اون زندگی کوفتی نمیتونن خودشونو خلاص کنن

بمن گفتن تو خانوادت پشتت بودن برا همین جدا شدی

یه هم دانشگاهی داشتم، الان جدا شده پدر مادرشم مخالف طلاقش بودن اما تا پای خودکشی رفت گفت اگه نزارید طلاق بگیرم خودمو میکشم

الان برای خواستگار میره خداروشکر

مونده ببینم کدومو انتخاب کنه

مطمنم خوشبخت میشه

منم الان با این کامنتت فهمیدم که چقدر تو ساده ای دختر چقددددر ساده ای

واقعا حرفاشو باور کردی؟؟؟؟؟؟

ببین خیانتی که تا رابطه جنسی پیش بره دقیقا به معنای اینه که طرف زنشو نمیخواد و تمام

من هم خودم تجربه کردم هم دیدم تو اطرافیان

دختر عموم عاشق شوهرشه میمیره برا شوهرش از خداشه شوهرش بره سمتش اما شوهره دوسش نداره و چون دوسش نداره خوشش نمیاد باهاش رابطه داشته باشه خیانت میکنه

برعکس یکی از دوستام سرد مزاجه اما شوهرش به زورم که شده میکشونتش تو تخت خواب برا رابطه

مردی که زنشو بخواد خیانت نمیکنه اینو آویزه گوشت کن

خیلی از مردای خیانتکار از دادن مهریه و حق و حقوق زن میترسن از آواره شدن بچه هاشون میترسن یا اینکه زنشون خیلی کدبانو و خونه داریش خوبه و کلا زن خوبیه میترسن مثه اون گیرشون نیاد ک براشون کلفتی کنه به این دلایل طلاق نمیدن

ساده نباش خواهشاً

یعنی اگه خانواده حمایتگر نباشن حتی نمیتونی برا دل و صلاح خودت تصمیم بگیری چه با بچه چه بی بچه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
یعنی اگه خانواده حمایتگر نباشن حتی نمیتونی برا دل و صلاح خودت تصمیم بگیری چه با بچه چه بی بچه

نی نی سایت شهر عجایبه

یکی تاپیک میزنه میگه چهارتا بچه دارم شوهرم خیانت میکنه نمیتونم جدا شم فقطم دردو دل میخواد بکنه همه میریزن سرش که کم بهانه بیار چطور با یه خیانتکار موندی و ازین حرفا هی میگن طلاق بگیر بدبخت حالشو بدتر میکنن

یکی ام مثه من میاد میگه اگه بچه ندارید عمرتونو تلف نکنید بازم یه حرف جدید میزنید 😂😂😂😂

معلومه فازتون چیه؟؟؟

و واقعا اینجور خانواده هایی اونم تو این دوره برام عجیب ترن یعنی دخترشون داره عمر و جوانیش هدر میره بازم زورشون میاد طلاق بگیره چه بی شرفایی هستن

عززززیزم من دیدم بچه هم ندارندرضمن همه اینا بهانه اس دیگه از خدا که پنهون نیست از شمام پنهون نباشه ب ...

دیگه هرکسی یه راهی رو انتخاب میکنه و یه واکنشی از خودش نشون میده نمیشه قضاوت کرد و همه رو یجور دید

نداشتن خانواده حامی و خانواده ی ضعیف و کلا دختر ضعیف

دختر ضعیف رو فقط خوب اومدی

خانواده حامی نیستن و فلان همش بهانه اس یه نفر اگه بخواد از زندگی که ارزشی توش ندارع بیاد بیرون مطمنم یه راهی پیدا میکنه