2777
2789
عنوان

اینایی که خیانت میبینید و جدا نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 75 پست
اتفاقا خیانت دیدم مگه مهمه مجرد باشی یا متاهل؟در هر صورت دردی که کشیدی تا ابد باهات میمونه ولی بخاطر ...

خانواده ت حمایتت نکنن واسه همیشه نابودی

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده ت حمایتت نکنن واسه همیشه نابودی

درسته

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

استارترجان شما میتونی فقط راجع به خودت نظر بدی

اصلا نمیتونی جای دیگران و توی زندگی دیگران باشی و از صدها جزئیات و مسائل رندگیشون باخبر باشی و بدونی چرا اونطور که شما فکر میکنی فکر نمیکنن

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

سلام خب این حرفها رو خودشونم میدونن اما شرایط شو ندارن خیلی ها خانوادشون حاضر نیستم یه خانم مطلقه توی خونشون باشه چون تفکرات قدیمی و فرهنگ پایینی دارند. از طرفی توی جدایی چیزی نمیبینن

من به شخصه خیانت ببینم یک روز تحمل نمیکنم اما اطرافم دیدم که ادامه دادن یکیش که شوهرش همه چیزو جبران کرد و الان خیلی خوشبختن و دیگری نه! یعنی زنی که خیانت دیده هم دوباره باید عذاب بکشه از نظر شما

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

عزیزم منم تجربه دارم تو نامزدی برای اتفاق افتاد هم باکره بودم هم بچه نداشتم

ولی میترسیدم از حرف مردم و خانواده

همیشه فرصت میدادم درست بشه که نشد

و منم خوشحالم بابت اینکه جداشدم حالم درست شد و بهترین زندگیو دارم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

شرایط تمام زنایی که خیانت میبین باهم فرق داره. خدا به همه شون کمک کنه!! ای کاش خانوما به همدیگه رحم میکردن😢.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
خدا سر هیچ ادمی نیاره ولی دارم فکر میکنم چرا زن خیانت کنه مرد همون یکیارم فرصت نمیده حتی بخاطره بچه ...

چون میگن مردا میتونن ۴ تا زنم داشته باشن ولی مردا نمیتونن هم زمان با دو نفر رابطه داشته باشن.یه ظرف آب بیار زنا آب بریزیم توش حالا هر کی آب خودشو جدا کنه آیا میشه؟این توجیهشونه تمام

من حق نمیدم بهشون فقط خودشونو خوار میکنن به چه امیدی موندن؟؟؟ بخاطر چی موندن ؟؟؟

وقتی هیچ پشتوانه ای ندارن خانواده ای ندارن حمایتشون کنه سرمایه ندارن تو سنی هستن که هیچ شانسی ندارن واقعا ترسناکه

ببین اونی که بچه داره رو کاری ندارم ،ولی اونی م که پشتوانه نداره ..خانواده ولش کردن ...مهریه شم چوس ...

دقیقا....👏

تصمیمات هیجانی زیاد شده

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

نمیتونم اینجا تو مجازی چیزی بگم عزیزم ..کلا تنها زندگی کردن واسه یه خانوم سخته ..کافیه نصف شبی شیر ...

خصوصا که این روزا عمدی یا نا آگاهانه ....فلان جاشونم باد میدن ...میندازن بیرون .....حالا با بزک دوزکشون کارندارم

دیگه خیلی سخت میشه انتظار داشت چشمای شوهرا سالم و پاک بمونه ....مگه دیگه پسر امام باشن

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..