2777
2789

ببینید خیانت یعنی اون فرد مقابل تورو انقد بی ارزش و بی اهمیت میدونه که رفته وقت و انرژی و توجه و علاقه شو یجا دیگه بزاره!! و الخصوص زمانی که تکرار بشه حالا یبار باشه و توبه کنه پشیمون شه باید فرصت داد اما وقتی تکرار میشه یعنی دوست نداره دیگه این فهمیدنش واقعا سخته؟!؟ اونایی که بچه دارن حسابشون کاملا جداس کاملآ چون بچه داشته باشی شرایطت زمین تا آسمون فرق میکنه و من به کسایی که بچه دارن توصیه میکنم تا لحظه آخر تلاش کنن جدا نشن تا جاییکه میتونن تحمل کنن

اما کسایی که بچه ندارن واقعا با چه امیدی موندین تو اون زندگی ؟

من خودمم تجربه کردم این دردو و جدا شدم و خیلیم خوشحالم چون واقعا دوسم نداشت عمرمو تلف کردم فقط

تا شقایق هست زندگی باید کرد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا سر هیچ ادمی نیاره ولی دارم فکر میکنم چرا زن خیانت کنه مرد همون یکیارم فرصت نمیده حتی بخاطره بچه هاش؟؟؟ بنظرم خانونا بخاطره شرایط خودشون بیشتر مجبور به موندن میشن نه بچه

منم بچه ندارها رو درک نمیکنم اما حق میدم اگه بمونن

من حق نمیدم بهشون فقط خودشونو خوار میکنن به چه امیدی موندن؟؟؟ بخاطر چی موندن ؟؟؟

بچه دارم کوچیکه

اگر جدا نمیشم بخاطر بچم نیست

بخاطر محل زندگی افتضاحه

وگرنه خونه به ناممه ماشین زیرپامه هرکی دیگه بود جدا میشد من نمیتونم هرچند برام مرده بی حس بی حسم خواهر برادرم نمیشه گفت چون رابطه خواهر برادری حرمت داره

پناهنده ایم از هجوم غم ها به آغوش خدا

من حق نمیدم بهشون فقط خودشونو خوار میکنن به چه امیدی موندن؟؟؟ بخاطر چی موندن ؟؟؟

نمیدونم چون نمیدونم حق میدم شاید دلیلی دارن هزاران دلیل

شرایط بد خونه پدر

عدم استقلال فکری و مالی

عدم تصمیم گیری درست واقعا بلد نیست ها نه که نتونه

خیلی چیزای دیگه

به دنبال وارستگی 

حتی اگه ۲۰ تا بچه هم داشته باشم خیانت ببینم یه لحظه هم نمیمونم.

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بچه دارم کوچیکه اگر جدا نمیشم بخاطر بچم نیستبخاطر محل زندگی افتضاحه وگرنه خونه به ناممه ماشین زیرپام ...

بازم کار خوبی کردی حداقل بچت سایه پدرش بالا سرشه اما مطمنم توام ی زوری تحملت تموم میشه

حتی اگه ۲۰ تا بچه هم داشته باشم خیانت ببینم یه لحظه هم نمیمونم.

خدا نکنه خیانت ببینی

اما آدم تا توی شرایط بچه داشتن قرار نگیره نمیدونه باید چکار کنه خییییلی سخته بچه داشته باشی و زندگی مشترکت خوب نباشه

خب دقیقا من همینم ...من خیانت مداوم میبینمو نمیبخشم میرم برای جدایی میفته دنبالم تهدید حمله ب خانواده ام کتک پشت کتک در حد کشت ... ب پلیس زنگ میزنی نمیاد میگه مسایل زناشوییه ..شکایت میکنی میگه برو فردا بیا اون ی شبو نمیدونی کجا کپه مرگتو بزاری از دست این ادم چون هر جا بری میدونی میره اونیکه بهت پناه داده رو میکشه ...همه ی این تهدیدات باعث میشه بترسی نه از جون خودت بلکه خواهر برادر پدر مادری که ممکنه اسیب ببینن ...شرایط ادما فرق داره ادم شر بیفته تو زندگیت نمیدونی چ علطی کنی خودکشی هم جواب نیست میفته به گریه التماس اینبار فرصت بده میدی روز از نو روزی از نو عزیزم ما ب امیدی زندکی نمیکنیم مار داریم مرگ زندگیمونو هر روز تماشا میکنیم

خدا نکنه خیانت ببینی اما آدم تا توی شرایط بچه داشتن قرار نگیره نمیدونه باید چکار کنه خییییلی سخته بچ ...

دیدم متاسفانه

چی بگم امیدوارم هیچ دختر و هیچ زنی درد خیانتو نچشه.

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بازم کار خوبی کردی حداقل بچت سایه پدرش بالا سرشه اما مطمنم توام ی زوری تحملت تموم میشه

سایه ای نیست خواهر پنجشنبه صبح میره تا شنبه ظهر بعد کار برمیگرده شبا دیر میاد یا به بهانه دوست و رفیق اینا میپیچونه خیر سرش فرهنگیه بارها با دوست دخترش دیدمش کلی مدرک بر علیه اون دارم باهم کاری نداریم نه اون به من کار داره نه من به اون یعنی به هم نمیپریم

پناهنده ایم از هجوم غم ها به آغوش خدا

خب دقیقا من همینم ...من خیانت مداوم میبینمو نمیبخشم میرم برای جدایی میفته دنبالم تهدید حمله ب خانواد ...

چرا ولت نمیکنه ؟؟؟ بزن بکشش خودت قبل اینکه اون اقدامی کنه مرتیکه رو

دوست من چند روز پیش شوهرش با اسلحه کشتش💔🥲 خودشم کشت باهم مردن

چون دوستم طلاق میخواست این طلاقش نمیداد

خیانتکار نبود اما شیشه ای بود

مراقب خودت باش ترسیدم برات

چرا ولت نمیکنه ؟؟؟ بزن بکشش خودت قبل اینکه اون اقدامی کنه مرتیکه رودوست من چند روز پیش شوهرش با اسلح ...

قربونت برم کشتن ادم مگه کار هر کسیه من حتی نمیخام زیر پام مورچه بمیره