ببینید خیانت یعنی اون فرد مقابل تورو انقد بی ارزش و بی اهمیت میدونه که رفته وقت و انرژی و توجه و علاقه شو یجا دیگه بزاره!! و الخصوص زمانی که تکرار بشه حالا یبار باشه و توبه کنه پشیمون شه باید فرصت داد اما وقتی تکرار میشه یعنی دوست نداره دیگه این فهمیدنش واقعا سخته؟!؟ اونایی که بچه دارن حسابشون کاملا جداس کاملآ چون بچه داشته باشی شرایطت زمین تا آسمون فرق میکنه و من به کسایی که بچه دارن توصیه میکنم تا لحظه آخر تلاش کنن جدا نشن تا جاییکه میتونن تحمل کنن
اما کسایی که بچه ندارن واقعا با چه امیدی موندین تو اون زندگی ؟
من خودمم تجربه کردم این دردو و جدا شدم و خیلیم خوشحالم چون واقعا دوسم نداشت عمرمو تلف کردم فقط
خدا سر هیچ ادمی نیاره ولی دارم فکر میکنم چرا زن خیانت کنه مرد همون یکیارم فرصت نمیده حتی بخاطره بچه هاش؟؟؟ بنظرم خانونا بخاطره شرایط خودشون بیشتر مجبور به موندن میشن نه بچه
وگرنه خونه به ناممه ماشین زیرپامه هرکی دیگه بود جدا میشد من نمیتونم هرچند برام مرده بی حس بی حسم خواهر برادرم نمیشه گفت چون رابطه خواهر برادری حرمت داره
حتی اگه ۲۰ تا بچه هم داشته باشم خیانت ببینم یه لحظه هم نمیمونم.
قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️
خب دقیقا من همینم ...من خیانت مداوم میبینمو نمیبخشم میرم برای جدایی میفته دنبالم تهدید حمله ب خانواده ام کتک پشت کتک در حد کشت ... ب پلیس زنگ میزنی نمیاد میگه مسایل زناشوییه ..شکایت میکنی میگه برو فردا بیا اون ی شبو نمیدونی کجا کپه مرگتو بزاری از دست این ادم چون هر جا بری میدونی میره اونیکه بهت پناه داده رو میکشه ...همه ی این تهدیدات باعث میشه بترسی نه از جون خودت بلکه خواهر برادر پدر مادری که ممکنه اسیب ببینن ...شرایط ادما فرق داره ادم شر بیفته تو زندگیت نمیدونی چ علطی کنی خودکشی هم جواب نیست میفته به گریه التماس اینبار فرصت بده میدی روز از نو روزی از نو عزیزم ما ب امیدی زندکی نمیکنیم مار داریم مرگ زندگیمونو هر روز تماشا میکنیم
خدا نکنه خیانت ببینی اما آدم تا توی شرایط بچه داشتن قرار نگیره نمیدونه باید چکار کنه خییییلی سخته بچ ...
دیدم متاسفانه
چی بگم امیدوارم هیچ دختر و هیچ زنی درد خیانتو نچشه.
قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️
بازم کار خوبی کردی حداقل بچت سایه پدرش بالا سرشه اما مطمنم توام ی زوری تحملت تموم میشه
سایه ای نیست خواهر پنجشنبه صبح میره تا شنبه ظهر بعد کار برمیگرده شبا دیر میاد یا به بهانه دوست و رفیق اینا میپیچونه خیر سرش فرهنگیه بارها با دوست دخترش دیدمش کلی مدرک بر علیه اون دارم باهم کاری نداریم نه اون به من کار داره نه من به اون یعنی به هم نمیپریم