2777
2789
عنوان

چیکار کنم زنیکع شوهرمو ول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 112 پست
عزیزم هیچوقت با زنی که شوهرت باهاش بهت خیانت کرده وارد دیالوگ نشو و خودتو پایین نیار .چرا باهاش حرف ...

طرف خود زنگ زده بود ببین من ناراحت و عصبی میشم یان منم کامل ریلکس بودم گفتم میخوای ادامه بده میخوای تموم کن برام مهم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی مردا جماعت احمقه.اون زن کثیفتره اونی ک ادعا میکنه نمیخواد زندگی من خراب شه ولی همچنان ادام ...

انگار متوجه نیستی زندگی تو خرابه ذاتا !شوهرت کثیف و خیانتکاره اون نباشه یکی دیگه .احمقه ؟🤣🤣🤣🚶🏼♀️😐

درسته ولی مردا جماعت احمقه.اون زن کثیفتره اونی ک ادعا میکنه نمیخواد زندگی من خراب شه ولی همچنان ادام ...

چرا فکر می کنی مردا احمقن؟؟

اصلا همچین چیزی نیست

اگر اون زن کثیفه شوهرت ۲ برابر اون کثیفه

چون هم تعهدش رو اجرا نمی کنه

هم داره کار غیر اخلاقی می کنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

طرف خود زنگ زده بود ببین من ناراحت و عصبی میشم یان منم کامل ریلکس بودم گفتم میخوای ادامه بده میخوای ...

خاک تو سر شوهرت که زن زندگیشو تو اون موقعیت قرار داده همه چیشو بگیر بنداز بیرون

انگار متوجه نیستی زندگی تو خرابه ذاتا !شوهرت کثیف و خیانتکاره اون نباشه یکی دیگه .احمقه ؟🤣🤣🤣🚶🏼♀ ...

متوجهم دقیقنم میدونم ولی اینجور زنام بهمون اندازه کثیفن تا اینا پا ندن خیانتی وجود نداره

چرا فکر می کنی مردا احمقن؟؟اصلا همچین چیزی نیستاگر اون زن کثیفه شوهرت ۲ برابر اون کثیفهچون هم تعهدش ...

میدونم خودم ولی ذات نر رو همه میدونن ولی زنی ک ب همجنس خودش رحم نداره ام ب همون اندازه پست و کثیفه