خودش زنگ زده بود و ادعا میکرد گول خورده و نمیدونسع متاهله منم گفتم تو ک راست میگی ولی اگ دروغ میگی کارما هس.دوباره چتاشونو دیدم پیام دادم گفتم فک نکنی خر گیراوردی ب ریش من بخندی از اولممعلوم بود همه چیو میدونسی و فیلم بازی میکنی گفتم برو بهش بگو چند میلیارد مهریمو بده من میکشم کنار از خدامه همچین ادم کثیفی رو تقدیم کنم.جوابنداد باز دیشب دیدم چت کردن.چیکار کنم بهش زنگ بزنم بگم شکایت میکنم یا با شوهرم دعوا راه بندازم یا کلن ب کتفم بگیرم.زنیکه با اینک همه چیو میدونه تموم نمیکنه شوهر لاشیمم مث کنه چسبیده بهش.چقد اینجور زنا حقیروکثیفن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته ولی مردا جماعت احمقه.اون زن کثیفتره اونی ک ادعا میکنه نمیخواد زندگی من خراب شه ولی همچنان ادام ...
چرا فکر می کنی مردا احمقن؟؟
اصلا همچین چیزی نیست
اگر اون زن کثیفه شوهرت ۲ برابر اون کثیفه
چون هم تعهدش رو اجرا نمی کنه
هم داره کار غیر اخلاقی می کنه
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
عزیزم این نباشه یکی دیگ میاد جاش یا باید شوهرت عوض بشه یا اگ نشه جنگیدن بی فایده باید ولکنی بری یا اگ نمتونی بری بر رو نیار سخته خودم در شو دارم میکشم ولی چه میشه کرد