2777
2789
عنوان

چیکار کنم زنیکع شوهرمو ول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 110 پست

عزیزم برای اتفاقی که برات افتاده متاسفم ولی واقعا اون خانم رو چیکار داری اون تکلیفش معلومه چرا خودت رو در حد اون میاری پایین طرف حساب شما همسرته که تعهد نداره با اون تکلیفت رو معلوم کن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک که فیکه
و هدف دار
اما اگر یک درصد راسته
اگر این زنه شوهرتو ول کنه
شوهرت میره سمت یکی دیگه
این خانه از پای بست ویران است
اگر دنبال طلاقی که بگیر . خودتو و بچتو راحت کن
اگر دنبال طلاق نیستی حساسیت رو بذار کنار و انقدر خودتو اذیت نکن

عزیزم این زندگی خیلی وقته تمام شده

هر چند سخت به خودت بیا و رها کن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم زنیگه نباید شوهرتو ول کن تو باید شوهرتو ول کنی!نمیگم زنه مقصر نیست ولی شوهرت مقصر تره

درسته ولی مردا جماعت احمقه.اون زن کثیفتره اونی ک ادعا میکنه نمیخواد زندگی من خراب شه ولی همچنان ادامه میده اصن تا وقتی این زنا پاندن خیانت شکل نمیگیره

اگ چت و عکس و فیلم از رابطه جنسی داشته باشی اره

عزیزم هیچوقت با زنی که شوهرت باهاش بهت خیانت کرده وارد دیالوگ نشو و خودتو پایین نیار .چرا باهاش حرف زدی ؟ خائن اصلی و اونیکه باید صادق میبود شوهرته

تا وقتی که شوهرت همچین آدمیه این عذاب رو خواهی کشید

این زن نشد یه زن دیگه

چرا جدا نمیشی؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تاپیک که فیکه و هدف داراما اگر یک درصد راستهاگر این زنه شوهرتو ول کنهشوهرت میره سمت یکی دیگهاین خانه ...

برو تاپیکامو بخون فیکه میگی ادم میسوزه ایشالل سر هیچکی نیاد

درسته ولی مردا جماعت احمقه.اون زن کثیفتره اونی ک ادعا میکنه نمیخواد زندگی من خراب شه ولی همچنان ادام ...

بی خودی خودت رو گول نزن

مردا احمق نیستن،،،،

چه جور ایتجور جاها مرد میشه احمق،،،،

ولی جاهای دیگه زن ناققص العقله

دم شوهرت رو قیچی کن تا آدم بشه

مهریه ات رو بزار اجرا تا بترسه

دوتا ظرف بشکون بگوآبروت رو میبرم