2777
2789
عنوان

دوس پسرم ابرومو برده پیش دوستام

413 بازدید | 29 پست

بچه ها من از مشکلات رابطم با دوس پسرم به دوستم میگفتم

بعد دوستم همش یجوری رفتار میکنه باهام همش میگه تو وقتی میری تو رابطه اینقد به طرف محبت میکنی اویزونش میشی براش مادری میکنی که عوض میشه... ولی من دریافت کننده محبتم

همش منو میکوبه؟ اشتباه کردم بهش گفتم حس خیلی بدی بهم داده همش دارم گریه میکنم بخاطر حرفی که بم زده

ولی من اصلا اینطوری نیستم ... من میبینم یکی پا میزاره رو حدو مرزم کات میکنم سریع نمیدونم چرا سعی داره تخریبم کنه میشه راه حل بم بدید حالم خوب شه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهش اینه راجب روابطتت با دوستت حرف نزنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ینی میگم رفتارش باعث شد من به دوستم بگم و دوستمم اینجوری بهم بی احترامی کنه

ببین الان که دوستت اینجا نیست شاید راست میگه و زیادی به طرف میچسبی منم با شوهرم همینطوری هستم و فکر میکنم این باعث میشه مرد از ما دلسرد میشه