2777
2789
عنوان

دوس پسرم ابرومو برده پیش دوستام

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 29 پست

درمورد رابطت ابدااااا به دوستات نگو

نمونه بارزش منم دیگه گفتم

از حسادت و هرچیزی هی میخواستن رابطمو بپاشونن

یا مثلا بین 50 تا نکته مثبتی که گفتم همون یدونه منفی که تو درد و دلام گفتمو میکوبیدن

الان میدونم اصلاا نباید یه کلمه درباره رابطم به احدی بگم

❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی ناراحتی پس نشونه اینه دوستت داره راست میگه ، چون اگه مثلاً وقتی قد بلندی کسی بهت بگه کوتوله بیشتر خندت میگیره تا اینکه ناراحت بشی چون می دونی کوتوله نیستی ....پس روی حرفش حساب کن و خودتو تغییر بده ، ناراحتی هم نداره

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

وقتی ناراحتی پس نشونه اینه دوستت داره راست میگه ، چون اگه مثلاً وقتی قد بلندی کسی بهت بگه کوتوله بیش ...

اخه اینطوری نیستم واقعا سر رابطه اولیم این شکلی بودم

ناراحتم که منو میکوبه خودشو میکشه بالا بدم میاد فک میکنه اویزونم... ینی بدم از تفکرش راجب خودم میاد دوس دارم بش اثبات کنم که اینجوری نیستم

ببین الان که دوستت اینجا نیست شاید راست میگه و زیادی به طرف میچسبی منم با شوهرم همینطوری هستم و فکر ...

مردا بر عکس ما زنا هستن از محبت زیاد خوششون نمیاد کم و به اندازه ،من زیاد به نامزدم محبت نمیکنم که زده شع و بهش نمیچسبم خیلی وقتا برا خودم وقت میزارم و همیشه در دسترسش نیستم ،اینجوری بیشتر میان سمتت

وقتی ناراحتی پس نشونه اینه دوستت داره راست میگه ، چون اگه مثلاً وقتی قد بلندی کسی بهت بگه کوتوله بیش ...

حس ما گاهی بدلیل اشتباهات خودمون هست ، بخاطر سوءبرداشت های خودمون هست و بخاطر تروماهایی که داریم و بیشتر دلیلش خودمون هستیم حتمن به طرف مقابل مربوط نمیشه

مردا بر عکس ما زنا هستن از محبت زیاد خوششون نمیاد کم و به اندازه ،من زیاد به نامزدم محبت نمیکنم که ز ...

عزیزم من این شکلی نیستم بخدا

از طرز تفکر رفیقم بدم میاد همش جلو من پز میده میگه من به پسرا اهمیت نمیدم دوس پسرم بم اهمیت میده نمیدونم چی بگم متوجه منظورم شی

و گرنه من خودم همه اینارو بلدم من اصلا درس میخونم زیاد پیام و زنگ به پسره نمیزنم

مردا بر عکس ما زنا هستن از محبت زیاد خوششون نمیاد کم و به اندازه ،من زیاد به نامزدم محبت نمیکنم که ز ...

من مشاورم میگفت احترام خیلی مهمه احترام مرد رو نگه میداره

با حرفای شما هم تا حدودی موافقم

عزیزم من این شکلی نیستم بخدااز طرز تفکر رفیقم بدم میاد همش جلو من پز میده میگه من به پسرا اهمیت نمید ...

دورت بگردم با تو نبودم در جواب پیام اون خانمه که گفت زیاد به شوهرم محبت میکنم گفتم ،منم یه دوست دارم همینجوری الکی پز میده کلا عادتشه عقده داره منم ازش فاصله گرفتم توهم فاصله بگیر زیاد قاطی نشو باهاش ،رابطه تو به خودت ربط داره نه اون

من مشاورم میگفت احترام خیلی مهمه احترام مرد رو نگه میدارهبا حرفای شما هم تا حدودی موافقم

ارهههه صد در صد ،مرد عاشق احترام و تشکر کردنه ،ولی میگم زیاد نباید بپیچیم به پر و پاچشون خوششون نمیاد فرار میکنن😂