دیشب خاهرشوهرم با گوشی حرف میزد میگفت خدا دیده به این بچه نمیده بچه دار نمیشه قلبم شکست شوهرم میخواس بره دعواش کنه من نذاشتم تازه یکسال و نیمه ازدواج کردیم تو فامیل ما سال اول بچه میارن منم خیلی دوست دارم راست میگ شاید من لیاقت مامان شدن ندارم
انقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر میکنیم در حقمون خوبی کرده🧑🏼🦯شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…️
باز خاکستری شدی یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب میکنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمیرسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا میگفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85
الان بچه ای هنوز رحمت آمادگی ندارن. خواهر شوهر من پانزده سالش بود ازدواج کرد. تا سه سال بدون جلوگیری باردار نمیشد. هجده سالش شد . سه تا بچه پشت سر هم اورد
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
قصد دخالت ندارم و صرفا نظرمو میگم شونزده سالگی ازدواج کردی یه خورده با همسرت خوش بگذرون خاطره سازی کن برای خودت بچه دادشی فرصت با همسر بودن رو کمتر داری ...اینهمه غصه دارشدن جز اینکه بدنتو ب سمت عوارض استرس میبره عایدی برات ندازه عزیزدلم ...حرف مردم همیشه هست بچت بشه دو دقیقه برات نگه میداره بری حموم؟ مونده تا بزرگ شی اینقد حرف بشنوی پوستت کلفت شه ...