2777
2789

ن جدی میگم کسی ک بخاطر ی کادو قهر میکنه ناراحت میشع یعنی مثلا؟

وضع اقتصادیو نمیبینن؟؟

اصلا وضعشم خوب باشه ی کادو ارزش قهرو داره؟ نهایتا روز مرد چیزی نخر براش ک ادم شه

درگیری دعوا و اعصاب خوردیو داره شاید هزارمین تاپیک قهر بابت کادوی روز زن در سایت بود اعصابم بهم ریخت

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث اصن کادو نیست حیلی وقتااون توجه عه مهمه

توجههه با ی بیرون رفتن ساده با ی تبریک قشنگو عاشقانه هم جمع میشه اخه قهر؟؟؟

حالا به نظرتون برای مردی که کادو روز زن نگرفته روز مرد کادو بگیرم یا نه ؟

هرسال کادو میگرفت امسال نگرفت

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
یه گل میتونست بخره، نمیتونست؟

حالا ک نخریده گلی ک قراره با قهرو دعوا خریده بشه بخوره تو سرش

بحث اصن کادو نیست حیلی وقتااون توجه عه مهمه

دیگه وقتی مرد داره صبح تا شب تلاش میکنه و برای زنش کم نمیزاره و مایحتاج رو فراهم میکنه اینا هم توجه هست دیگه،همه چیز تو اون روز و کادو و اینا خلاصه نشده که،آدم باید یکم دیدشو باز کنه و به مسائل عمیق تر نگاه کنه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
حالا به نظرتون برای مردی که کادو روز زن نگرفته روز مرد کادو بگیرم یا نه ؟هرسال کادو میگرفت امسال نگر ...

به وضعیت جیبش نگاه کن داشتو نخرید؟ وقت داشتو نخرید؟؟