2777
2789
عنوان

بهم گفتن نازا قلبم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 106 پست

جوونا حالا همه تا دوسه سال اصلا به بچه فکرنمیکنن چقدر طرف باید بی عقل وشعور باشه که همچین حرفی بزنه والا جاری من چهارساله ازدواج کرده یبار نگفتیم نکنه مشکل دارین

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
هوم خیلی میترسم اگه بچه دار نشم چی

شما خودت هنوز بچه ای بزار حداقل بعد ۲۰ سال

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هر چی بگن تو همونی !؟بزار بگنمگه به گفته اوناست

خیلی میترسم میگن تا یه سال عادیه اگه نشع چی

انقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر میکنیم در حقمون خوبی کرده🧑🏼‍🦯شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…️ 

غلط کرد زنیک عقده ای.تو هم بچه دار میشی اما تاوان دل شکسته ات رو حتمن پس میده

با من لجه آبروم رو برده هعی🥲

انقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر میکنیم در حقمون خوبی کرده🧑🏼‍🦯شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…️ 

سلام زیر نظر پزشک باش

برای بارداری خیلی زوده

اگر سابقه نازایی در اقوام ندارین نگران نباش

خداوند خودش بهترین زمانو میدونه و بچه میده

برای سلامتی بچه ی منم دعاکنین لطفا ممنون میشم

خدا کافی ست.
تقصیر خودته حرصم گرفت میزاشتی شوهرت بره دهنشو بهم بدوزه دیگه همچین حرف مفتی نزنه

میدونم شوهرم حرفش رو بی جواب نمیزاره بعدن به حقش میرسه من گریه کردم دیگ نرفت ترسیدم میرفت میزدش

خانوادگی جالبن

پسره با دختربچه ازدواج کرده

خواهرشم میگه چرا بچه شونزده ساله حامله نمیشه نازاست نکنه

تف به این دنیا💔

عزیزم بذار شوهرت دهنشونو سرویس کنه بیخیال

خودتم هنوز بچه ای، بارداری مگه الکیه

تو از زندگی هیچی نمیخوای؟ آرزوی دیگه ای نداره؟ الان از زندگیت لذت ببر و جوونی کن

بزرگتر که شدی اون موقع به بچه هم میشه فکر کرد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تو نوجوونی باردار شدن برای بدن مضره بزار بالای هجده سال

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

پیج دکتر محمدپور رو ببینطرف با آی وی اف بچه دار نشدهطبیعی و با روش درمان ساده ی خانم دکتر باردار شده ...

کجا هستند دکتر گل من بجز واتساپ هیچ برنامه آیی ندارم

بنظرم بخاطر سن کمت بدنت آماده نیست به خودت ظلم نکن

. خستم کردن میگن ما تو 14 سالگی بچه دار شدیم

. خستم کردن میگن ما تو 14 سالگی بچه دار شدیم

توجه نکن مغز ندارن راحتن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش