2777
2789
عنوان

من عروسی دوستمه

513 بازدید | 12 پست

عروسی دوست صمیمه و لباس دارم واقعا پیرهن و کت و شلوار بعد اطرافیان نزدیک و مامانم میگن کسی ک عقد باید بخره برا مراسما خب من وقتی لباس دارم و کسی از دوستام ندیدن بازم لازمه بخرم بنظرتون ؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون عقدی میگن لباس بخر؟

اگه خودشون پولشو میدن که خوب نظر درستی هم میدن!!

اما اگه منظورشون شوهرتونه. نه به یه جوون نباید اینقدر فشار بیاد که بیچاره عصبی بشه.

افرین به فهمت همون لباسایی که داری بپوش

نه لازم نیست بخری وقتی داری

اره خیلی لباس دارم ک تصلا نپوشیدم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اگه همسرت مشگل مالی نداره بخر خو چ عیبی داره

مشکل مالی ک هس نمیخام اذیت بشه بعد خیلی لباس دارم ک نپوشیدم اصلا

لازم نیست الکی لباس جمع نکن هرروز مد تغییر میکنه مگه آدم در سال چندتا عروسی دعوت میشه که بخواد کلی ل ...

اره دقیقا من ۶ تومن دادم ی پیرهن یبار پوشیدم اونم ۲ ساعت بعدش کسی اصلا ندیده از اطرافیان 🫤

چون عقدی میگن لباس بخر؟ اگه خودشون پولشو میدن که خوب نظر درستی هم میدن!! اما اگه منظورشون شوهرتونه. ...

اره میگن دوران عقد و نامزدی همه لباس میخرن برا مراسما توعم بخر .. منظورشون همسرمه

قربونت گلی

خب همونارو بپوش عزیزم خیلیم عالی

فداتشم همین کارو میکنم