2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند ماه پیش بارداری پوچ داشتم که خودش سقط شد الان سه ماهه تو اقدامم ولی هنوز نینی نیومده امروز بی بی چک مثبت شد ولی بعدش پری اومد😥😥😥

پسرم عاشقتم خیلی خوبه که هستی😍 ❤❤
عزیزم     میفهمم انتظار سخته ان شالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه و شیرینی بارداری و ب ...

واسم دعا کن لطفا خیلی دلم گرفته کلی گریه کردم

چند ماه پیش بارداری پوچ داشتم که خودش سقط شد الان سه ماهه تو اقدامم ولی هنوز نینی نیومده امروز بی بی ...

استرس خودش بدترین مانع بارداریه.

سعی کن ریلکس باشی

ببین من خودم صبح به صبح هم خودم هم به شوهرم شربت تخم شربتی و عسل میدادم، روزای تخمک گذاری هم عسل و سیاه دونه و دارچین خوردم، همون ماه هم باردار شدم

تخم شربتی رو بخاطر اینکه هم واسه اسپرم هم واسه خودت چسبندگی ایجاد میکنه

چند نفر امتحانش کردیم

ان شالله خدا به وقتش بهت میده.

منم یه سقط داشتم 

ماه بعدش رو فقط استراحت دادم به خودم

ماه بعدیش باردار نشدم

ولی ماه بعدش که اینارو خوردم باردار شدم.

خیلیم استرس داشتم ولی سعی میکردم ذهنمو مشغول چیزای دیگه کنم

عزیزم امشب وقتشه که دعا کنی و حاجت بخوای. پس حتما امشب دعا کن ذکر بگو زیارت عاشورا بخون

انشاالله حاجت روا بشی

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
استرس خودش بدترین مانع بارداریه. سعی کن ریلکس باشی ببین من خودم صبح به صبح هم خودم هم به شوهرم شرب ...

ممنون عزیزم خیلی واسم دعا کن😔😔

منم یه سقط داشتم  ماه بعدش رو فقط استراحت دادم به خودم ماه بعدیش باردار نشدم ولی ماه بعدش که ...

اصلا نمیشه بهش فکر نکرد . ذهن آدم همش درگیرشه. خودمم دلم میخواد بهش فک نکنم ولی واقعا نمیشه