2777
2789
عزیزم امشب وقتشه که دعا کنی و حاجت بخوای. پس حتما امشب دعا کن ذکر بگو زیارت عاشورا بخون انشاالله حا ...

🙏🙏🙏 امشب تو دعاهات حتما واسه منم دعا کن 

پسرم عاشقتم خیلی خوبه که هستی😍 ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منوهمسرمم خیلی دوس داریم ولی ن پول داریم ن پس انداز..تازه قرض داریم..دعا کنید مشکلمون حل بشه..

ایشالا به حق این روزای عزیز مشکل همه حل بشه مشکل شما هم حل بشه🙏🙏

🙏🙏🙏 امشب تو دعاهات حتما واسه منم دعا کن 

مادرد مشترک داریم خدا گفته اگر میخواید دعاهاتون برآورده بشه با زبانیکه گناه نکردید دعا کنید زبانی که من باهاش گناه نکرده باشم میشه زبانه شما و زبانی که شما باهاش گناه نکردید میشه زبان من 

پس امشب من برای شما دعا میکنم شما برای من دعا کن

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
مادرد مشترک داریم خدا گفته اگر میخواید دعاهاتون برآورده بشه با زبانیکه گناه نکردید دعا کنید زبانی که ...

اگه قابل باشم حتما دعات میکنم عزیزم. دلم خیلی شکسته. 😫😫😫

مادرد مشترک داریم خدا گفته اگر میخواید دعاهاتون برآورده بشه با زبانیکه گناه نکردید دعا کنید زبانی که ...

شما هم منتظر نینی هستی‌؟

اگه قابل باشم حتما دعات میکنم عزیزم. دلم خیلی شکسته. 😫😫😫

منم دیروز از صب تا شب درحال گریه کردن بودم. درکت میکنم خیلی روزای سختیه. امام زمان کمکمون کنه به حق این شب عزیز

ما بی صاحب که نیستیم دلمون بشکنه و کسی محلمون نذاره ما امام زمان داریم به داد دل شکسته ما میرسه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
منم دیروز از صب تا شب درحال گریه کردن بودم. درکت میکنم خیلی روزای سختیه. امام زمان کمکمون کنه به حق ...

ایشالا به حق این روزای عزیز شما هم به خواسته ات برسی عزیزم🙏🙏

شما هم منتظر نینی هستی‌؟

بله تاپیک زدم الان ۲۱ روز تاخیر دارم از موعدم و روز ۱۲ ام تاخیر پروژسترون زدم و همچنان پری نیومده 

همش تو حالت برزخی موندم

کاش دلم شاد میشد

شما علت باردار نشدنتون چیه؟ پی سی او هستید؟

بله تاپیک زدم الان ۲۱ روز تاخیر دارم از موعدم و روز ۱۲ ام تاخیر پروژسترون زدم و همچنان پری نیومده&nb ...

آخی عزیزم چقدر سخت . خیلی سخته میدونم. ایشالا هر چی صلاحت هست همون بشه. فک کن من بی بی چکم مثبت شد ولی چند ساعت بعدش پری اومد😥😥

شما علت باردار نشدنتون چیه؟ پی سی او هستید؟

نه خدا رو شکر مشکلی نداشتم چندین بار سونو و آزمایش رفتم . سری قبل سریع باردار شدم ماه دوم که پوچ بود . 😥😥 ولی این دفعه نمیدونم چرا نینی نمیاد

آخی عزیزم چقدر سخت . خیلی سخته میدونم. ایشالا هر چی صلاحت هست همون بشه. فک کن من بی بی چکم مثبت شد و ...

وااااای خیلی سخته 

منم کلی سجده ی شکر رفتم واسه هاله های الکی که بی بی چکهای بیخود میندازه. خدارو شکر البته سجده ی شکر که هرچقدرم بریم بازم کمه ولی احساساتمو میخواستم بگم که وقتی آز میدی خیلی دلت بد میشکنه.

دقیقا میفهمم چه حال بدی بوده