2777
2789
وااااای خیلی سخته  منم کلی سجده ی شکر رفتم واسه هاله های الکی که بی بی چکهای بیخود میندازه. خد ...

اره واقعا .. دنیا رو سر آدم خراب میشه

پسرم عاشقتم خیلی خوبه که هستی😍 ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خدا رو شکر مشکلی نداشتم چندین بار سونو و آزمایش رفتم . سری قبل سریع باردار شدم ماه دوم که پوچ بود ...

همسرت ضعیف نیست؟

اضافه وزن نداری؟

شایدم هنوز خدا صلاح ندونسته و وقتش نشده خدا باز بهتر میدونه کی وقتشه.

باران جان بعضی وقتا من حس میکنم شاید اینجوری که الان منتظریم هیچ وقت با خدا خالصانه حرف نمیزدیم حالا خدا از این لحظات که میبینه بهش هر لحظه و هر ثانیه توجه میکنیم خوشش میاد میگه الان بندگی رو داری درست انجام میدی اشکال نداره اگر یک ماه بشه ۱سال تو یکسال بندگی برای من کن به این بهانه تو که خود منو اینجوری بی دلیل هیچوقت یاد نکردی

من فکر میکنم ما آدما اگر همینجوری که التماس خدارو میکنیم واسه بچه و انتظار لحظه ای داریم اگر منتظر امام زمان بودیم واقعا خدا ظهور آقا رو نزدیکتر میکرد و یا حتی ظهور میکرد

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
همسرت ضعیف نیست؟ اضافه وزن نداری؟ شایدم هنوز خدا صلاح ندونسته و وقتش نشده خدا باز بهتر میدونه کی و ...

همسرم آزمایش نداده هنوز. خودمم وزنم متناسبه من چندین سال هس باشگاه میرم بدنسازی کار میکنم .فعالیتم زیاده.... نمیدونم والا آدم بعضی مواقع تو حکمت کارای خدا می مونه. ولی بازم شکر . هر چی خودش صلاح بدونه همون میشه. ایشالا واسه هممون بهترین ها رقم بخوره.🙏

همسرم آزمایش نداده هنوز. خودمم وزنم متناسبه من چندین سال هس باشگاه میرم بدنسازی کار میکنم .فعالیتم ز ...

انشاالله. یه سری رفتی دکتر بگو مکملهای تقویتی واسه همسرت هم بده اگر آز دادن براش سخته. مشکلی نیست حل میشه انشاالله.

استرس و ناراحتی رو هم از خودت دور کن.

از کیت تخمک گذاری هم استفاده کن .

بهترین ماهی که احتمال بارداری توش زیاده ماه رمضانه. حتما کیت تخمکگذاری بگیر به حق حضرت علی خدا امسال توی شب قدر توی تقدیرت یه پسر یا دختر خوشگل بنویسه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
چند ماه پیش بارداری پوچ داشتم که خودش سقط شد الان سه ماهه تو اقدامم ولی هنوز نینی نیومده امروز بی بی ...

منم مثل شمام دقیقا😔 این ماه بی بی هاله انداخت کلی خوشحال شدم فرداش پریود شدم 😔😔😔

دوستان میشه یه دکتر زتان خوب وخوش اخلاق تو کرج معرفی کنید

من رفتم پیش ماندانا لشگری راضی بودم ولی من چون زایمان طبیعی داشتم خیلی سعی داشت برم بیمارستان خصوصی خوشم نیومد وگرنه اخلاقش خوب بود

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
انشاالله. یه سری رفتی دکتر بگو مکملهای تقویتی واسه همسرت هم بده اگر آز دادن براش سخته. مشکلی نیست حل ...

ممنون عزیزم . واسه شما هم همین طور. ایشالا که نی نی سالم تو دلت باشه الان. 

من خودم جز منتظرا بودم خیلی عذاب کشیدم درد کشیدم 

ان شاالله خدا اون شب و روزای منو قسمت هیچکدومتون نکنه

الهی دامن همتون سبز بشه غصه نخورین خدا مهربونه تو اوج ناامیدی دستتونو میگیره

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
عزیزم من یه گروه بارداری دارم.اگه دوس داشتی لینک بدم عضو شو با بچه ها صحبت و راهنمایی بخواه. پیامرس ...

باشه عزیزم لینکشو بفرست. الان گپ رو نصب میکنم

من خودم جز منتظرا بودم خیلی عذاب کشیدم درد کشیدم  ان شاالله خدا اون شب و روزای منو قسمت هیچکدو ...

خدا رو شکر که مشکلاتتون برطرف شد و حاجتتو گرفتی. واسه ما هم حتما دعا کن عزیزم.