2777
2789
بیین خواهر من یه خواستگار همین مدلی داشت،روز اول که همو دیدن وقتی اومد خونه شروع کرد پیام:تو دیگهمال ...

حالا کاش فقط این بود،پسره علاف و بیکار,اولش واسطه دروغ گفت،گفت هممغازه داره هم.ماشینسنگین. ولی تو حرفای پسره معلومشداصلا اینطور نیست میرهمیشینه در مغازه دوستاش،ماشین سنگین هم براپدرش که باچند نفر دیگه شریکبود و اینفقطگاهی همراه پدرشمیرفته ،هیچ برنامه ای همبرای زندگیشنداشت،هرچی خواهرم میپرسید برنامه ت چیه،میگفتتو چرا ابنقدر مادی گرایی؟همینکه دوستتدادم براتکافی نیست؟اونوقت خواهرممدیر طراحی یه شرکت،خودش ماشین داره و کلی حقوق و ۷_۸نفر نیرو زیر دستش کار میکنن،خلاصه وقتی جواب قطعی رو بهش دادیم و ردش کردیم تازه شروع شد فحاشی و توهین و بدوبیراه،هرچی بلاکشمیکرد با یه خط دیگه پیام میداد ،یه لحظه فحش میداد ده دقیقه دیگه پیامکمیداد غلط کردم تروخدا ببخش،حالا جالبه فقط یبار اونم نیمساعت باهم صحبت کرده بودن،اخرش از طریق واسطه بهش رسوندیماگر یکبار دیگه مزاحمبشه شکایتشو میکنیم،اهانچندبار همپیش اومد خواهرمدیده بود به موتور سوار که کلاه کاسکت داشته از در شرکت تا درخوه تعقیبش میکرد،خداروشکر شرش کم شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کاش فقط این بود،پسره علاف و بیکار,اولش واسطه دروغ گفت،گفت هممغازه داره هم.ماشینسنگین. ولی تو حر ...

وای برگام😐🤦🏻♀️

چقد ادم مزخرفی بوده

منم ازین ردفلگ دیدم ولی گفتم اولشه هنوز تصمیم نگیر ک تقریبا منصرف شدم🤦🏻♀️

وای برگام😐🤦🏻♀️چقد ادم مزخرفی بودهمنم ازین ردفلگ دیدم ولی گفتم اولشه هنوز تصمیم نگیر ک تقریبا منصر ...

نمیدونم چی بگم،دوست ندارم باعث بهم خوردن یه وصلت بشم،به نظرم با اگاهی کامل بهواین رفتارهاش خیلی محتاطانه ،حداکثر یک هفته پیش برو ،اگر دیدی رفتارش واقعا سمیه قبل اینکه بتونه وابسته ت کنه و اسیر دلت بشی سریع کات کن،اگرمیتونی با یکی از اعضای خانواده ت هممطرح کنکه ازش همفکری بگیری

نمیدونم چی بگم،دوست ندارم باعث بهم خوردن یه وصلت بشم،به نظرم با اگاهی کامل بهواین رفتارهاش خیلی محتا ...

اره همفکری کردم ولی به این نتیجه رسیدم ولش کنم خیلی حرفای غیر نرمالی میزنه🤦🏻♀️