2777
2789
میگم برو ببینش ولی مواظب خودت باش بعد صحبت رو در رو تصمیم بگیر

اره اینم میشه

بعد اگه اصرار داشت که برسونمت خونه چی بگم بهش چون نمیخوام باهاش سوار ماشین بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دیروز باهاش اشنا شدمشب میخواست برا خودش شام بگیره اصرار ک میخام واسه توام بگیرم😑بعد هی صب بخیر ...

قلبم میفرسته 😂 ببخش چقدر خندیدم😂

م یزاشتی شام رو بگیره دیگه

به نظرم پسر خوبی میاد حالا خودت میدونی

آرزو

قلبم میفرسته 😂 ببخش چقدر خندیدم😂م یزاشتی شام رو بگیره دیگهبه نظرم پسر خوبی میاد حالا خودت میدونی

اخه اخر شبی شام بیاره دم خونمون خانوادم نمیگن این کیه😂؟

وای نمیدونم بقیه ترسوندن منو😭🤣

میخوای بهش بگم ابراز احساسات نکنه من راحت نیستم؟

چرا اتفاقا من زود وابسته ی ادما میشم تاحالا پیش اومده یه مورد برام وقتی رابطم تموم شد به حدی زجر کشی ...

برای همین میگم این روزِ اولِ هنوز آن چنان وابسته نشدی اخه هنوز هیچی به هیچیِ ول کن تا بره

ثبات هیجانی نداره.مثلامیخاد با قربون صدقه روگیرت کنه،اصلا اگر شخصیت درست و حسابی داشت تا وقتی همه چی ...

پس میگی از همین موضوع میشه طرفو شناخت و ولش کنم؟

بیین خواهر من یه خواستگار همین مدلی داشت،روز اول که همو دیدن وقتی اومد خونه شروع کرد پیام:

تو دیگهمال منی

خانمم

جوجو

همسرم

نورچشمم

منغیر از بله هیچی قبول نمیکنم و فلان،هرچی خواهرم میگفت لطفا حدودو رعایت کنید،ننه من غریبم بازی درمیاورد،کلا یک هفته طول کشید مثلا قرار بود خواهرم فکرکنه و خانواده هم راجع بهش تحقیق کنن ،مگر امون میداد روزی ۴۰_۵۰تا پیام میفرستاد ،میگفت ۳۰ثانیه اسمت رو گوشیم نبینم میمیرم،خواهرم روز دوم سوم جواب ردو داد و گفت نمیتونم با همچین شخصیتی کنار بیام،واسطه ش رو فرستاد که اینچه کاریه،ببین چقدر دوستت داره،کی روپیدا میکنی این زمونه اینقدر کسیو دوست داشته باشه