2777
2789

داداشم سنش بالا رفته

باهر دختری ارتباط میگیره اولش میگه همینو میخام میخام باهاش اذدواج کنم

منم میگم خب برو خاستگاریش

یه مدت که میگذره انگار پشیمون میشه

چیا بهش بگم در مورد دختره که قلب داداشم نرم شه و زود تر بگیرتش؟

من ازادی ندارم بچه ها میخام اذدواج کنم داداشم خیلی دخالت میکنه خواهش میکنم راهکار بدید

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش تعریف کن

من تا حالا گفتم خدشگل نیست به دلیل تاپیم قبلی که توضبح دادم داخلش، ابان حرفمو عوض کنم عجیب نیست؟

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

داداشت دچار وسواس فکریه باید بره درمان کنه خودشو تو بگی دختره خوبه فلانه هم بعدا میخواد بگه تو گفتی فلان بهمان

فقط حالیش کن این دو دل شدن هاش نرمال نیست یه روز عاشق یه روز فارغ اونم به این سرعت بی معنیه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دلیلشو پیدا کن و همدردی کن باهاش

داداشم به قیافه اهمیت میده میدونم از قیافش بگم دلش نرم میشه و بدیش اینه با اینکه دختره رو کاملا میشناسه هی میگه حالا باهاش چت کنم یه مدت ببینم چی میشه، هی یه مدت یه مدت میکنه تا کلا منصرف میشه

سعی کن با اون دختره دوست بشی

اگه دیدی دختر خوبیه

یادش بدی که چجوری داداشت را مرد بار بیاره

نه که مستقیم بگی ها

مثلا لینک کانال همسرداری مومنانه را بهش هدیه بده

دویست تومانه

البته قبلش تحقیق کن ببین خوبه هودش و خانواده اش یا نه

من تا حالا گفتم خدشگل نیست به دلیل تاپیم قبلی که توضبح دادم داخلش، ابان حرفمو عوض کنم عجیب نیست؟

مثلا موقعیت درسیش خوبه یا بگو سنت بالا رفته دیگه کسی قبولت نمیکنه و همین یه مورده یا بکو موقعیت خانوادگی و اجتماعی دختره خوبه دختر نجیب و محترمیه

داداشم به قیافه اهمیت میده میدونم از قیافش بگم دلش نرم میشه و بدیش اینه با اینکه دختره رو کاملا میشن ...

بهش بگو شناخت بیشتر رو بعد خواستگاری هم میشه به دست آورد بیا بریم خانواده شو ببینیم شاید خوب نبودن بکشونش به مرحله خواستگاری شاید جدی شد

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مثلا موقعیت درسیش خوبه یا بگو سنت بالا رفته دیگه کسی قبولت نمیکنه و همین یه مورده یا بکو موقعیت خانو ...

دقیق همینه داداشم خیلی اخلاقش بده هبچ کی قبولش نمیکنه، میگم تو فکزم بود بدون اجازه داداشم به دختره پیام بدم، ولی میترسم همه چیو خراب کنم

از یه طرفیم داداشم سریع حرفاش یادش میره

میترسم بگه من کی گفتم میخام بگیرمش

بهش بگو شناخت بیشتر رو بعد خواستگاری هم میشه به دست آورد بیا بریم خانواده شو ببینیم شاید خوب نبودن ب ...

راست میگی، ولی داداشم میدونه من خاستگار دارم و خیلی دارم بهش گیر میدم دیروز بهم گفت تو بخای از شرم راحت شی داری اینجوری میکنی