2777
2789
عنوان

چیا به داداشم بگم که اذدواجش سر بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
خودتون براش انتخاب کنینانگار خودش نمیتونه به نتیجه برسونه رابطه هاشو یا انتخابای درست نمیکنه دلشو می ...

سنش زیاده نسبت به سنش هیچ کسیو سراغ نداریم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنش زیاده نسبت به سنش هیچ کسیو سراغ نداریم

این احتمالم هست که دخترا بعدش نمیخوانش ولی برادرت میگه من دوس ندارم باهاش ازدواج کنم

برای هر سنی موقعیت مناسب خودش هست فقط باید خوب بگردین

فردا دچار مشکل شد شما رو مقصر ندونه

دوست داشتی تاپیک قبلمو بخون، همه جوره با دختره بوده و به اندازه کافی میشناسدش

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
این احتمالم هست که دخترا بعدش نمیخوانش ولی برادرت میگه من دوس ندارم باهاش ازدواج کنمبرای هر سنی موقع ...

ببین این دختره میدونم هر کاریم کرده باشه پای داداشم میمونه بعد ذاتشونم مثل همه هر دو به درد هم میخورن، بعد داداشم دنبال زن خوشگله با قیافه خاصه از کجا براش گیر بیارم

ببین این دختره میدونم هر کاریم کرده باشه پای داداشم میمونه بعد ذاتشونم مثل همه هر دو به درد هم میخو ...

اگه اخلاقش جوره همینو اوکی کنین براش

مثلا عکس نوشته هایی هس که اخلاق رو بولد میکنه و حرفای اینجوری برا داداشت بفرست یا نشونش بده بزار معیارش از زیبایی شیفت بشه به تفاهم اخلاقی

درباره دختر زیبا هم باید داداشتم یسری امتیازاتو داشته باشه که با وجود سن بالا بشه دختر زیبا براش اتتخاب کرد

اگه اخلاقش جوره همینو اوکی کنین براشمثلا عکس نوشته هایی هس که اخلاق رو بولد میکنه و حرفای اینجوری بر ...

همین از سرش زیادیه بخدا، فقط دعا کن وصلت سر یگیره

خب پس رو همین تمرکز کن ولی نه اینکه تابلو کنی برادرت لج کنهانشالله که سر میگیره

افرین خوب فهمیدی من تابلو میکنم و میخام سریع قال قضیه کنده شه اینم لج میکنه، خوبه یک ماهیی هیچی نگم نظزت چیه؟ میتزسم هیچی نگم اینم هی بخاد صبر کنه

افرین خوب فهمیدی من تابلو میکنم و میخام سریع قال قضیه کنده شه اینم لج میکنه، خوبه یک ماهیی هیچی نگم ...

نه دیگه انگار بلیط شما سوخته و دستتو خونده برادرت

بهتره از طریق شخص دیگه اقدام کنی مثلا مامانت یا خواهر یا کس دیگه که حرفشونو برادرت قبول داشته باشه

نه دیگه انگار بلیط شما سوخته و دستتو خونده برادرتبهتره از طریق شخص دیگه اقدام کنی مثلا مامانت یا خوا ...

مشخصه خیلی فهمیده ای حق باتوهه