همه تو بارداری موهاشون پر پشت میشه خوب میشه من موهام داره میریزه خیلی دارم میترسم دست میکشم تو موهام کلی میریزه ناراحتم از این موضوع دکتر گفت کمخونی دارم بهم قرص ویتامینی و اهن و اینا داده ۳ هفته خوردم اثر نداره که نداره. پوست سرم درد میکنه میخاره و چربم هست. دیگه کِی اخه برم حموم چندروز چندروز برم اخه😭😭 میگن بعد بارداریم ریزش میگیری اینطوری پیش بره من کچل میشممم. 😭😭😭دست میبرم تو موهام چندتا چندتا میاد تو دستم.
مدت طولانی اگر تغذیه ات گوشت قرمز و حبوبات کم میخوری که همینحور باید مکمل بخوری هم بدن خودت هم جنین نیاز دارن
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
مدت طولانی اگر تغذیه ات گوشت قرمز و حبوبات کم میخوری که همینحور باید مکمل بخوری هم بدن خودت هم جنین ...
قبلا هیرویت میخوردم خیلی روم اثر خوبی داشت انقد خوب جواب میگرفتم ازش نگم . ریزشم کم شده بود موهام وارد فاز رشد میشدن. الان بیبی هیرام میریزن میترسمم بخدا.
دفعه پیش کوتاه کردم باردار نبودم ولی تاثیری نداشت فقط چون حجم موهام کوتاه شده بود ریزشش کم دیده میشد. دکتر رفتم گفت هربار کوتاهی اسیب جدی به موهات میزنه. دعوام کرد .
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.