2777
2789
عنوان

یکی نجاتم بده😭

488 بازدید | 33 پست

همه تو بارداری موهاشون پر پشت میشه خوب میشه من موهام داره میریزه خیلی دارم میترسم دست میکشم تو موهام کلی میریزه ناراحتم از این موضوع دکتر گفت کمخونی دارم بهم قرص ویتامینی و اهن و اینا داده ۳ هفته خوردم اثر نداره که نداره. پوست سرم درد میکنه میخاره و چربم هست. دیگه کِی اخه برم حموم چندروز چندروز برم اخه😭😭 میگن بعد بارداریم ریزش میگیری اینطوری پیش بره من کچل میشممم. 😭😭😭دست میبرم تو موهام چندتا چندتا میاد تو دستم.

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تغذیه ات رو درست کن دکتر درست گفته کمبود اهن و کمبود ویتامینه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته بارداری پرپشت میکنه؟!😳 جنین داره از ویتامینای مادر تغذیه میکنه ، طبیعیه مو بریزه

منم اصلا موهام جون نداره ، خیلی کم پشت و ضعیفه ، صددرصد کچل میشم حامله بشم

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

منم تو بارداری ریزش موهام خیلی خیلی کم شد

و خیلی پر تر شد

ولی بعد زایمان ریزش شدیدی گرفتم!

ولی بعد ی تایمی ریزشش ایستاد

یکی از علتهاش بهم خوردگی هورمونیه و کم خونی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

استرس نداشته باش طبیعیه

با دکترت در میون بذار و هر چی مولتی ویتامین لازم هست بخور

میوه و سبزیجات و پروتئین هم به اندازه کافی مصرف کن

نباید بخاطر این موضوع روحیت ضعیف بشه ،هنوز چالشهای بزرگتری در پیش داری

کی گفته بارداری پرپشت میکنه؟!😳 جنین داره از ویتامینای مادر تغذیه میکنه ، طبیعیه مو بریزه منم اصلا م ...

چرا موها ضخیمتر و خوش رنگتر میشن.حالا نمیدونم بخاطر مکملای بارداریه یا خودش

من اینجوزی بودم تازه شیر دهی بدتر شد

الان یه مشت شوید بی جون رو سرمه که اگه دو روز حموم نرم کف سرم معلومه و عملا کچلم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

کی گفته بارداری پرپشت میکنه؟!😳 جنین داره از ویتامینای مادر تغذیه میکنه ، طبیعیه مو بریزه منم اصلا م ...

به خاطر تغییرات هورمونی ریزش موها تو بارداری خیلی کمتر می شه و موها پر پشت می شه

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

منم تو بارداری ریزش موهام خیلی خیلی کم شدو خیلی پر تر شدولی بعد زایمان ریزش شدیدی گرفتم!ولی بعد ی تا ...

بهم ویتامین داده ولی بازم میریزه نمیدونم چشه بخدا انقد عصبانیم که دلم میخواد کچل کنم اصننن. همش مو ریخته دوروبرم نمیتونم یه شونه بزنم همش باید نگران تعداد موهام باشم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40