2777
2789
عنوان

یکی نجاتم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 33 پست
قرص اهنمو چندوقت باید مصرف کنم تا اثر کنه؟

مدت طولانی اگر تغذیه ات گوشت قرمز و حبوبات کم میخوری که همینحور باید مکمل بخوری هم بدن خودت هم جنین نیاز دارن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ریزش مو تو این چند ساله همه درگیرش شدن نمیدونم واقعا دلیلش چیه

شنیدم بخاطر کلر زیاد تو اب و تغذیه نا مناسب و ریتم خواب و شامپو های داغونه. اینهمه استرسی که کشیدیم بی تاثیر نیست😔

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدت طولانی اگر تغذیه ات گوشت قرمز و حبوبات کم میخوری که همینحور باید مکمل بخوری هم بدن خودت هم جنین ...

قبلا هیرویت میخوردم خیلی روم اثر خوبی داشت انقد خوب جواب میگرفتم ازش نگم . ریزشم کم شده بود موهام وارد فاز رشد میشدن. الان بیبی هیرام میریزن میترسمم بخدا.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته بارداری پرپشت میکنه؟!😳 جنین داره از ویتامینای مادر تغذیه میکنه ، طبیعیه مو بریزه منم اصلا م ...

خوب شما اطلاع نداری و حامله نبودی اینقدر با قاطعیت نظر نده دوست عزیز ...هورمون های بارداری ریزش مو رو موقتا متوقف میکنند

امید آخرین چیزیست که میمیرد
کوتاه کنمال هرمونه

دفعه پیش کوتاه کردم باردار نبودم ولی تاثیری نداشت فقط چون حجم موهام کوتاه شده بود ریزشش کم دیده میشد. دکتر رفتم گفت هربار کوتاهی اسیب جدی به موهات میزنه. دعوام کرد .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب شما اطلاع نداری و حامله نبودی اینقدر با قاطعیت نظر نده دوست عزیز ...هورمون های بارداری ریزش مو ر ...

والا شانس منه ریزش گرفتم🥲😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو بارداری ریزش موهام خیلی خیلی کم شدو خیلی پر تر شدولی بعد زایمان ریزش شدیدی گرفتم!ولی بعد ی تا ...

برگشت داشت موهاتون؟ یا دیگه مثل قبل نشد🥹🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دفعه پیش کوتاه کردم باردار نبودم ولی تاثیری نداشت فقط چون حجم موهام کوتاه شده بود ریزشش کم دیده می ...

چ اسیبی باووو

این ناراحتی و استرس خوبه ولی کوتاهی بده

عحب

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برگشت داشت موهاتون؟ یا دیگه مثل قبل نشد🥹🥲

بله برگشت داشت.

بعد ی مدتی دوباره مثل قبل شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چند ماههمن تا ۴ ماه بارداری ریزش داشتمبعد وارد ماه ۵ که شد خوب شد

من ۴ هستم. ماه اول و دوم ریزش موهام قطع شده بود. الان یه مدته باز شروع شده. امید داشته باشم ۵ ماهگی دیگه ریزش ندارم🥲🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ اسیبی باووواین ناراحتی و استرس خوبه ولی کوتاهی بدهعحب

نمیدونم دعوام کرد. گفت هرچی ویتامین تو موهات بوده کوتاه کردی . دکتر خوبیم هست خیلی کارش خوبه هیرویت رو همون بهم معرفی کرد...

میدونی خیلی زحمت کشیدم تا بلند بشه موهام تازه داره میرسه به قد ۳ سال پیشم🥲🥲🥲 نمیتونم دیگه بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکررر🥲😭

نگران نباش

موهای شما هم دوباره پر میشه

بخاطر بهم خوردگی هورمونهای بدنه

همین استرسی که الان دادی خودش تاثیر داره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.