2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 57 پست
اگر بچه نداری که چه بهتر به خانواده بگو مشاوره هم بریم اگر قبول نکرد حتما جدا شو .براساس تجربه میگم

میگی به خانوادهها بگم که مشاوره بریم یا فقط به خودش؟!

کاربری واگذار شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگی به خانوادهها بگم که مشاوره بریم یا فقط به خودش؟!

اول به خودش بگو بریم مشاوره اگر قبول نکرد به خانواده خودت و خودش بگو.برو بشین خونه بابات تا کی میخوای ادامه بدی وقتی حسابی افسرده شدی ناراحتی اعصاب گرفتی یا وقتی زد ناقصت کرد .خواهش نگو بخاطر ابرو .ابرو کیلو چند من خریت کردم تو نکن .آدم نون خالی سر سفره پدری بخوره بهتره گنج قارون شوهر احمقه

اول به خودش بگو بریم مشاوره اگر قبول نکرد به خانواده خودت و خودش بگو.برو بشین خونه بابات تا کی میخوا ...

افسردگیو که رد کن بره ناراحتی اعصاب وحشتناک گرفتم خودمو نمیشناسم دیگه خیلی عصبی شدم مغزم انگار اسکاتی شده انقد موهامو میکشمو خودمو میزنم خالیم نمیشم اصن

کاربری واگذار شده

اول به خودش بگو بریم مشاوره اگر قبول نکرد به خانواده خودت و خودش بگو.برو بشین خونه بابات تا کی میخوا ...

با مشاورهرو ول کن اون برا سال اول ازدواجمون بود که نسخشو پیچید همونموقعا هزاربار رید بهشونو تموم شد، خانواده منم اصن عراقن از هیچیم خبر ندارن، خانواده خودشم حیوونای نرو ماده شبیه خودشن

کاربری واگذار شده

با مشاورهرو ول کن اون برا سال اول ازدواجمون بود که نسخشو پیچید همونموقعا هزاربار رید بهشونو تموم شد، ...

پس به خانواده بگو و جدا شو .دوست نداشتم اینو بگم ولی وقتی مردی حاضر به تغییر نیست جدایی بهترین کاره .منم اگر همون موقع که حامله بودم جدا میشدم الان نه اعصابم ضعیف بود نه کلی بیماری های جسمی ناشی از اعصاب داشتم کاش همون سالها به حرف مشاور عمل میکردم طلاق میگرفتم لااقل نه بچم اینطور افسرده میشد نه خودم تو جوونی نابود میشدم .فقط نترس نگو طلاق عیبه بقیه چی میگن حتما به خانوادت بگو