2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 57 پست
نه آخه میدونی بیگناه زدم هررربارشم بیگناه منو زیر دستوپاش گرفتو زور گفت، من تازه بخاطرش خودمو همهچیم ...

از جلوش در بیا به خانوادت بگو ...به خانوادش بگو ...نفرینش کن پیش مادرش ...مظلوم بودن جواب نیست تو این دوره زمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان 40سالته؟

۲۱سالمه اما ۴۰ کممه مثه ۵۰سالهها شدم این اواخر با شوهرم، صورتم چروک افتاده موهام همه ریخته دندونام خراب شده همهجام درد میکنه

ناخنامم همه خط افتادهو نازک شده اصلنم درنمیان با موهای سرم🙂 ابروهامو مژههام نصف شده

کاربری واگذار شده

از جلوش در بیا به خانوادت بگو ...به خانوادش بگو ...نفرینش کن پیش مادرش ...مظلوم بودن جواب نیست تو ای ...

به خانواده خودش گفتم خوشحالم میشن جلوی من اما فقط بیتفاوت رفتار میکنن، یسری که تازهعروس بودم داشتم بهشون میگفتم اینجوری زدتم خواهرشوهرم چنان خوشحال شد خندهش زد بیرون جلو دهن نکبتشو گرفت رفت تو اشپزخونه

کاربری واگذار شده