۰باران مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 417 عنوان کتک زدن شوهر 672 بازدید | 57 پست خانما شوهرم چندبار کتکم زده آخریش چندوقت پیش بود، اما اصلا یادم نمیره چیکار کنم وقتی نگام بش میفته یاد اون لحظهها میفتم همش، ازش متنفر شدم که بعضیوقتا بالا میزنه، هیچکاری نمیتونم برای زندگیم بکنم نمیتونم غذا درست کنم براش، با زور درست میکنم دلم نمیره لباس خوب بپوشم تو خونه خونهرو مرتب کنم، کیکی چیزی بپزم اصلننن، خیلی با خودم حرف میزنم هی میگم پاشو غذا بپز پاشووووو درست کن براش درستتتتت کن یه لباس خوب بپوش لطفنننن اشکال نداره برای خودت بپوش اصلن آرایش کن توروخدا آرایش کن مثه قبل که نمیتونی حداقل یه خط چشم بکش، مغزم پر این حرفا شده با خودم درگیرم چیکار کنم کاربری واگذار شده دیروز | 04:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰باران مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 417 بخدا رفتم توی ۴۰سالگیم از ۲۰ سالگیم، دارم بعنوان یه زن ۴۰،۵۰ ساله میگذرونم کاربری واگذار شده
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11462 هرچی هم باشه نباید دست بلند کنه حق داری ناراحت باشی فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
monaliiiza عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 212 متاسفم ....اگه میتونی برا آرامش خودت هرکاری بکنی که جو خونه هم آروم بشه تلاشتو بکن ....زندگی صد سال اولش سخته ...چی بگم به خدا منم قربانیه خیانتم این مردا هرکدوم یه عیب دارن
hdkjs عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 135 تا دیر نشده برو همه اینایی که اینجا نوشتی و به خودش بگو بخدا نصف مشکلای ما ادما بخاطر حرف نزدنمونه
nemidunamchibezaram عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1238 فکر کردم تو زدیش منم خوشحال شدم فکرکردم شوهره کتک خورده😂
رز1376 عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 141 توام بزنش🤦🏼♀️بخدا دوبار زد توام بزنی زیر گوشش دیگه تکرار نمیکنه
t142 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 4631 تا دیر نشده برو همه اینایی که اینجا نوشتی و به خودش بگو بخدا نصف مشکلای ما ادما بخاطر حرف نزدنمونه واقعا حرف درستی زدی
۰باران مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 417 متاسفم ....اگه میتونی برا آرامش خودت هرکاری بکنی که جو خونه هم آروم بشه تلاشتو بکن ....زندگی صد سال ... از همون یاد کتکزدنا آرامش ندارم دیگه، اصلن نمیتونم خودخواسته بهش خوبی کنم یا براش کاری انجام بدم، خودمو هُللللل میدم تا یه حرکتی میزنم کاربری واگذار شده
رفیق_او عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 93 منم خوشحال شدم فکرکردم شوهره کتک خورده😂 متم گفتم چه عجب یه اونوری دیدیم😂 حالم دیگه داره از مردا بهم میخوره اصلا کلمه مرد میشنوم یا میبینم هرچی فاجعه هست از جلو چشمام میگذره