2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوشحال شدم فکرکردم شوهره کتک خورده😂

بخدا انقدری بغضم ازش عمیقه که زدنام با قمهم باشه از دلم درنمیاد، فقط باید اون روزایی که دست روم بلند میکرد نمیومد...

کاربری واگذار شده

بخدا انقدری بغضم ازش عمیقه که زدنام با قمهم باشه از دلم درنمیاد، فقط باید اون روزایی که دست روم بلند ...

داری منو میترسونی🥺 هرکیو با قمه بزنیم باید ازدلمون دربیادا😂😂 شاید خیلی حساسی خب یه جاهایی تلافی کن ازدلت دربیاد دیگه لوس نباش😒

ناقص گفتی نمیشه بقیه خوب نظر بدنخب با خودش هم حرف زدی بگی اینارو؟؟یا اون دیگه کتک نمیزنه و عوض شده و ...

نه بخودش نگفتم که وقتی میبینمت هی یادم میفته چجور میزدیم...، نه اون بدترم شده فقط من دیگه بهونه کتک دستش ندادم ولی یه حرکت کوچیک بزنم شاید بدتر از قبلنم بزنه، منو چندباررر داشت میکشت

کاربری واگذار شده

نه بخودش نگفتم که وقتی میبینمت هی یادم میفته چجور میزدیم...، نه اون بدترم شده فقط من دیگه بهونه کتک ...

خب این بار یه درصد پیش اومد، توام بزنش

خانوما نمونید کتک نخورید، بزنید شما هم🤦 دیگه بعد نمیزنن باورکنین. چنگ بگیرن در حد کندن سکته میزنن😂 مخصوصا اگر کاشت ناخون مدل تیز بزنین دیگه دست بلند نمیکنه میشه غلامتون😁😂

داری منو میترسونی🥺 هرکیو با قمه بزنیم باید ازدلمون دربیادا😂😂 شاید خیلی حساسی خب یه جاهایی تلافی ک ...

نه آخه میدونی بیگناه زدم هررربارشم بیگناه منو زیر دستوپاش گرفتو زور گفت، من تازه بخاطرش خودمو همهچیمو فدا کرده بودم هربارش خیلی بیشتر از یه کتک برام تموم میشد..

کاربری واگذار شده

خب این بار یه درصد پیش اومد، توام بزنشخانوما نمونید کتک نخورید، بزنید شما هم🤦 دیگه بعد نمیزنن باورک ...

مصرف میکنه خیلی خطرناکه، وقتایی که میزدم اصلن نمیفهمید داره تا کجا پیش میره اگه من فقط آروم نمیگرفتم تا تموم کنه صدامو میبرید، خاموشی واقعیا!

کاربری واگذار شده