2821
2789
عنوان

بارداری yes or no؟

131 بازدید | 10 پست

دوستان من شیش روز از پری  گذشته بی بی چکا همه منفی ،امروز رفتم باشگاه دور نافم درد میکنه بنظرتون بخاطر چی بوده؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازمایش بدید بی بی چک منفی کاذب هم داره

ان شالله گفتم پنجشنبه برم آزمایش، ولی هیچ علائم بارداری ندارم،آخه هفته ی گذشته هفت تا بی بی چک زدم همه منفی قطعی😢

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
دليل خاصي نداره 

یعنی بهم فشار اومده یا امکان داره باردار باشم؟

اگ قبل باشگاه هم درد داشتی شاید باردار بودی.

عزیزم شما ک تو اقدامی زیاد نباید ورزش سنگین کنی. خطرناکه.

امروز میرفتی ازمایش.

بی بی گاهی کاذبه

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
ان شالله گفتم پنجشنبه برم آزمایش، ولی هیچ علائم بارداری ندارم،آخه هفته ی گذشته هفت تا بی بی چک زدم ه ...

شاید زود بوده...باز ازمایش ندی قطعی نمیشه گف...انشالله باردارین

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
اگ قبل باشگاه هم درد داشتی شاید باردار بودی. عزیزم شما ک تو اقدامی زیاد نباید ورزش سنگین کنی. خطرنا ...

ایروبیک کار کردم سنگین  نبود پنجشنبه میرم آزمایش، آخه هفت تا بی بی چک منفی😂😂😂

نه تو اقدام پریود نامنظم طبیعیه 

من یکساله اقدامم فقط شیش ماه پیش اینطور شدم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز