2777
2789
من تعریف اسکراب رو خیلی شنیدم تو که این همه خرج کردی این هم بخر یه مارک خوب تحقیق کن مرتب استفاده کن ...

چی بگم دیگه از دست این دکترها و گرونی .هرچی پول داشتم باید برای اینا خرج کنم اخرم نتیجه نده

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دوا دکتر کردم جواب نداد دوتا کار کردم خوب بود یکی دکلره کامل کردم چربیش کم شد وتار موم ضخیم شد یکی زمانی که دکلره نداشت پودر دستی هفته ای یه بار زدم خوب شد

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
یاخداااا ریزش موم بدتر میشه که خخخ کچل میشم

نه اصلا اینجوری نیس ، باورت میشه این حرف و یه پزشک بهم زد ؟

من قبلا شنیده بودم ، ولی مثل تو میترسیدم و میگفتم الکیه ،ولی یکی از اشناها پزشکه خیلیم معروف و خوبه حرف ریزش موهام بود و ... بهش گفتم از دوستای پزشکتون سوال کن واسم یا بگو از خارج از کشور واسم یچیز خوب بیارن و... دقیقا همین حرفو زد که گاهی موهات رو با تاید دستی بشور بعد از مزایا و ...واسم گفت

توهم امتحانش کن ، مطمئن باش پشیمون نمیشی

ببین باید اسکراب کف سر استفاده کنی و اینکه موهات رنگ داره؟ من از وقتی رنگ کردم موهام جربیش کم شده . ...

نه رنگ نکردم اصلا فقط یه سری حنا زدم

منم خیلی دوا دکتر کردم جواب نداد دوتا کار کردم خوب بود یکی دکلره کامل کردم چربیش کم شد وتار موم ضخیم ...

اخه دکلره که مو رو داغون میکنه . پودر دستی چیه؟