2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دیشب ی حرفی بم زد سووووختم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 56 پست
شوهرم هیچی فک میکنه اونا ب فکرشن .هی ازم انتظار دارن بگو بابات بهت خونه بدهبگو بابات فلان کنه .

یاد پسر عموم افتادم خونه من اکثرا کویت هست پسرش رو آورده بود خواستگاریم منم رک و راست گفتم من هیچی به نام کسی نمیکنم چه الان چه بعدا پسرت هم باید کار کنه خرجیش با خودشه زن عموم خودش رو زد به کوچه علی چپ که نه ما خودت رو میخوایم و .... بعد که دیدن من پایین نمیام رفتن

🌴🌴🌴🇮🇷

چه ربطی دارع گفته دختر دیگه ندارعشاید برا خودش میخواد والاشوهر او که زن داره. زن دوم هم نمیره از دخت ...

اولا نمیدونی موضوع تاپیک چیه.

دوما قشنگ معلومه ایرانی نیستی افغانی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم هیچی فک میکنه اونا ب فکرشن .هی ازم انتظار دارن بگو بابات بهت خونه بدهبگو بابات فلان کنه .

باید زبون داشته باشی

یک بار دیگه گفتن برو بگو باشه هر وقت شما مهریه من رو کامل دادید من هم میرم خونه میگیرم

والا دنیا برعکس شده قبلا مرد ها اجازه نمیدادن زن بده از باباش به اندازه کف دست نون بگیره چون زشت میدونستن الان چقدر پرور شدن

یک سوال وضع زندگی پدرت چطوره؟؟مگه روز اول وضع زندگیت رو ندید؟؟

🌴🌴🌴🇮🇷

یاد پسر عموم افتادم خونه من اکثرا کویت هست پسرش رو آورده بود خواستگاریم منم رک و راست گفتم من هیچی ب ...

دمت گرم.اونا واسه خاسته ها خودشون اومده بودن خاستگاری تو

دیگ نمیرم خونشون اشتباه کردم رفتم

دقیقا همینه

هر جا که میدونیم به رابطه زن شوهری عواطفمون روحیمون روانمون اسیب میرسونن نریم هیچی نمیشه

اخه یه ادم چقد میتونه پست باشه که خودش چیزی برای ارائه نداشته باشه ولی دو قورت نیمش واسه بقیه بالا باشه

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

باید زبون داشته باشی یک بار دیگه گفتن برو بگو باشه هر وقت شما مهریه من رو کامل دادید من هم میرم خونه ...

وضع بابام نسبت ب پدرشوهرم اینا خیلی خوبه. خودمم تک فرزندم.شوهرم سرکار درست و حسابی نبود خانوادم گذاشتنش سرکار.طلاهم داشتم واسه مجردیام بود فروختم ماشین خریدم.اینا فک کردن خبریه

فک میکنن هرجا میرفتن بهشون دختر میدادن

قراره پدر مادر ما زندگی نکنن بدن ب پسر مردم.

دقیقا در رابطه با همچنين ادمای باید مثل خودشون باشی خواهر شوهر خواهرم ی شوهری کرد آقا همه چیز تموم ولی خوشی زد زیر دلش بعد گرفتن یک میلیارد مهریه چهار سال پیش طلاق گرف زبونش بشدت تلخ بیچاره پسر رو تلکه کردن خانواده شوهرت عین خانواده همین دختره هستن سو استفاده گر مفت خور باید جمعشون کنی

دقیقا همینه هر جا که میدونیم به رابطه زن شوهری عواطفمون روحیمون روانمون اسیب میرسونن نریم هیچی نم ...

دقیقا دقیقا .

روز اول وضع مالیشونو دیدم چیزی ازشون نخاستم وقتی دیدن راضی شدم ب این ازدواج .فک کردن خودشونو بچه هاشون از الماسن نمیدونن هی نفرینشون میکنم

وضع بابام نسبت ب پدرشوهرم اینا خیلی خوبه. خودمم تک فرزندم.شوهرم سرکار درست و حسابی نبود خانوادم گذاش ...

والا به خدا از این خانواده ها متنفرم که جوری رفتار میکنن که انگار با گرفتن دختر بهش لطف کردن

🌴🌴🌴🇮🇷

دقیقا دقیقا .روز اول وضع مالیشونو دیدم چیزی ازشون نخاستم وقتی دیدن راضی شدم ب این ازدواج .فک کردن خو ...

همون مدارا کردی فکر کردن کین مثلا پخ خاصی هستن

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

دقیقا در رابطه با همچنين ادمای باید مثل خودشون باشی خواهر شوهر خواهرم ی شوهری کرد آقا همه چیز تموم ...

دقیقا.

اصلا و ابدا ب منو شوهرم نمیگن بیاید خونمون

میترسن چیزی ازشون بخوریم برشکسته بشن.

همون مدارا کردی فکر کردن کین مثلا پخ خاصی هستن

تک فرزند بودم .با شوهرمم دوست بودم مخمو قشنگ زده بود.دیگ هرجور شده بود خانوادمو راضی کردم ب زور 20 سالم بود بچه بودم کاش مادرم میزد تو دهنم دردش 1 بار بود