2777
2789

پدرشوهرم پسراشو میندازه گردن مردم. بعد خودشو مادرشوهرم میکشن کنار

حتی واسه شام یا ناهاری زنک نمیزنن ب منو شوهرم بگن بیاین.

پدرشوهرم بم گف خوشبحال دومادا عموت .عموت پولداره .بعد دیشب بم میگه عموت چن تا دختر داره.متظورش این بود کاش پسرش یکی از دخترا عمومو میگرفت چون عموم پولداره😭😭😭😭😭😭یکی از دومادا عموم میلیاردره.چی با خودشون فک کردن اینا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاش سوختگی داشت؟!

ول کن بابا

معیارش دوره یه چیز فانتزی تو ذهنش اومد چه ربطی به شما و داره که بسوزی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بگو پدرشوهر عزیز پول پول رو میکشه

عموم پولدار بود ، داماداشم پولدارن

ولی در مورد ازدواج با پسر شما اشتباها پول ، دول رو کشید

ولی دیگه واسه همه اینجوری نیست که

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بگو پدرشوهر عزیز پول پول رو میکشه عموم پولدار بود ، داماداشم پولدارنولی در مورد ازدواج با پسر شما اش ...

میدونه عموم دختر مجردی داره.

ولی بقیه دختراش با میلیاردر ازدواج کردن.

چی با خودشون فک کردن اینا.

شوهرم وقتی اومد خاستگاری چرخی هم نداش خانواده من گذاشتنش سرکار.خیلی پروان خانواده شوهرم .

خاک تو سر خودم ک انتخابم اینجوری بود

پسرش همون شوهر منو میگفت.

چه ربطی دارع

گفته دختر دیگه ندارع

شاید برا خودش میخواد والا

شوهر او که زن داره. زن دوم هم نمیره از دختر عموی عروسش بخاد .هم اونا با اون پولداری برایمان دختر نمیدن

با نظرم خودت هم انکار واهمه دارید از پولداری عموت درست هم پدر شوهرت دست گذاشت رو همون واهمه برا همین ب هم ریختی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شوهرم هیچی فک میکنه اونا ب فکرشن .هی ازم انتظار دارن بگو بابات بهت خونه بدهبگو بابات فلان کنه .

چقدر پررون دوماد خاله من دقیقا اینطوری وقیح بیشعور بود انتظار داشت چون خالم داره کلا زندگی دخترشو ساپورت کنه تنه لش

حرف کمی نیس.تا حالا خواسته ای ازت داشتن؟بهت بگن ما نداریم ولی بگو بابات خونه بده ب پسرمون

شپا مسئول حرف های بقیه نیستین وقتی یه مرد این حرفو زد آیا به ناراحتی شما فکر کرد معلومه نه پس شما با فگر الکی کردن خودتون اذیت نکنید تمرین کنید دفعه دیگه اگر چیزی گفت جواب قاطع مودبانه بدید که دهنش بسته شه

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

میدونه عموم دختر مجردی داره.ولی بقیه دختراش با میلیاردر ازدواج کردن.چی با خودشون فک کردن اینا.شوهرم ...

جدا از اون خاک تو سر

چرا اطلاعات فامیلاتونو به بقیه میدی ؟

به خدا همسر من عالیه عالی . اما نمیدونه من چند تا دخترخاله و عمو دارم و چه شکلین

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩