2777
2789
عنوان

پدرشوهرم دیشب ی حرفی بم زد سووووختم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 56 پست
تک فرزند بودم .با شوهرمم دوست بودم مخمو قشنگ زده بود.دیگ هرجور شده بود خانوادمو راضی کردم ب زور 20 س ...

سخته ولی از الان نزار چیزی بگن مودبابه جسورانه جواب بده هیچ ترسی نداشته باش

همسرت خوبه؟

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاقم باهاش خوب نیس بخاطر روحی ام.روحیمو خانوادش خراب کردن.

نه اصن یه ذره هم روی روانت اخلاقت نزار تاثیر بزارن کارت به جایی میرسه میبینی بخاطر اخلاقت حرفای مسخره خانوادش تکرار کرد

دقیقا.اصلا و ابدا ب منو شوهرم نمیگن بیاید خونمون میترسن چیزی ازشون بخوریم برشکسته بشن.

دختر خالم اينقدر دلش شکسته از دست کارای مادرش شوهرش شوهرش. اينقدر ادمای عتیقه ی هستن عین خانواده شوهر تو رفتار میکنن پرتوقع زورگو زبون تلخ بی وجدان دروغگو

نه اصن یه ذره هم روی روانت اخلاقت نزار تاثیر بزارن کارت به جایی میرسه میبینی بخاطر اخلاقت حرفای مسخ ...

نمیتونم از اینکه میبینم خودمون پسرشونو گذاشتیم سرکار از اینکه چقد طلاهایی ک بابام بهم داده بود فروختم.بعد اینا اینجوری با من رفتار میکنن قلبم اتیش میگیره

دختر خالم اينقدر دلش شکسته از دست کارای مادرش شوهرش شوهرش. اينقدر ادمای عتیقه ی هستن عین خانواده شو ...

دقیقا ایناهم همینجوری ان.

دختر خالت چرا طلاق نمیگیره از این بی فانوسا

نمیتونم از اینکه میبینم خودمون پسرشونو گذاشتیم سرکار از اینکه چقد طلاهایی ک بابام بهم داده بود فروخت ...

تو خودت اتیش بزنی میگن چرا دیر اتیش زد عه زود خاموش شدوووووووووتا صد سال حرف واسه گفتن دارن پس خودتو درگیرش نکنبگو واسه زندگی خودم کار واسه شوهرم اکی کردم واسخ پیشرفت خودم طلا فروختم تمام

آره به خدا ذات مرد همینه تو هم ارگ یک بار دیگه گفتن بگو بابا جان اگر دختر بهتون میدادن نیومدید خواست ...

دوسدارم فحشششش کششون کنم مهریمو بزارم اجرا کلیه هاشونو بفروشن مهریمو بدن.

اونموقع دیگ ساکت میشن

دقیقا ایناهم همینجوری ان.دختر خالت چرا طلاق نمیگیره از این بی فانوسا

دو تا پسر داره ۱۷ساله ازدواج کرده دو بار اقدام به طلاق کرد ولی نتونست چون قوم اعجوج مجوج بودن طلاق نمیدادن اینجوریه که انگاری عروس کلفتشونه دخترای خودش ملکه وباید بسوزن بسازن دختر خالم خودش کارمند هستش خرج خودشو میده شوهرش تو این۱۷سال ی گلم نخریده

دوسدارم فحشششش کششون کنم مهریمو بزارم اجرا کلیه هاشونو بفروشن مهریمو بدن.اونموقع دیگ ساکت میشن

ای کاش پدر شوهرت گیر من بیفته اون رگ لری و عربم بزنه بالا توهم چند تا اصطلاح جدید خلق کنم هوالشون کنم😂😂😂😂

🌴🌴🌴🇮🇷