2777
2789
عنوان

شما باشین به روی همسرتون میارین

393 بازدید | 41 پست

خانواده شوهر بر دنیا اومدن بچتون ی وسیله ک تو خونه داشتن ب ارزش مثلا 1 م بیارن

ب خودشون ک روم نمیشه چیزی بگم ولی مثلا شما باشین ب شوهرتون میگین این چیه چکاریه چرا ارزش احترام قائل نیستن

یا کلا سکوت کنم

بعد وقتی ازم برا اونا انتظاری داره بگم مثلا اگر گفت دعوتشون کنیم یا هدیه بخریم یا بیا خونشون سر بزنین

اون تایما این قضیه رو بگم

من روک گفتم بارها

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه طاقت نمیارم همه چی و همونموقع میگم. ولی بستگی به نوع رابطتون داره. بعضی مردا یجوری ان که صلاح نیست همون لحظه بگی بهشون

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من همه چیز رو به روی همه میارم

دلیلی نداره اجازه بدم کسی بی حرمتم کنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ب خاطر هدیه ایی ک دوسش نداشتید نباید روابط رو کم یا این مدلی کنید

اکه هدیه رو کم ارزش میدونید شما هم هدیه کن ارزش ببرید

بعدم همسرتون چکار کنه این وسط

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بگو عزیزم دستشون دردنکنه ولی خب خوبه منم کادو از وسیله های داریم ببرم؟زشت نیست بنظرت؟

من تاحالا هیچی نگفتم ولی خیلی زورم میاد اصلا زبون گفتن ندارم

و اینا تو هر مرحله ی جوری بد رفتار میکنن مثلا طی بارداریه من حتی یکبار حال منو نپرسیدن یا تا الان ن بهم زنگ ن تبریک هیچیی با اینک خیلی وقتا بستری میشدم و خوب نبودم

اما دلم میخواد دیگ سکوت نکنم

اگه تو دلت مونده بگو

اره کلا از اول ازدواج خیلی چیزا راجبشون تو دلم مونده و نگفتم ولی دیگ نمیخوام اینجوری باشم شما فکر کن ی خانواده همه شاغل ادم گنده برا ازدواج بچشون شکلات باراکا کادو بدن

من تاحالا هیچی نگفتم ولی خیلی زورم میاد اصلا زبون گفتن ندارم و اینا تو هر مرحله ی جوری بد رفتار میکن ...

سکوت نکن تمامشو ب شوهرت بگو و بگو توقع مهمونی و دعوت و عزت و احترام نداشته باش تااینجام زیادی تحمل و صبرداشتم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه