2777
2789
عنوان

شما باشین به روی همسرتون میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 41 پست
ی بار برا لجم منو در اپردن یه تیک دستنال گذاشته پلاستیک از این ته مونده پارچه هاش ک این هدیه اس بده ...

پس تو به دل نگیر دارن به پسرشون بی احترامی میکنن بدبخت خودش هم فهمید دیگه نمیتونه عوضشون کنه بعضیا فکر میکنن مردم انباری تشریف دارن هر چی نمیخان یا زیادیه میبرن میدن به ادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا خیلی بهم برخورده شاید زایمان کردم حساس شدم دیگ طاقت ندارم هرچیزیو تحمل کنم وگرنه تا الا ...

ببین دقیقا اتفاقی که واست افتاده واسه منم افتاده.تو نمیتونی درست کنی این موضوع رو پس حساسش نکن.ببین شوهر من حرف گوش کنه ولی این موضوع رو نتونستم بهش بفهمونم که کار اونا غلطه..ولی بنویس معادل پولو نسبت به طلای روز.موقع هدیه شد دفتر اعمال کادوهارو باز کن بدونه اوضاع از چه قراره.

سالگرد ازدواج یا کادوی عروسی؟

سالگرد پیش کش ما بخاطر شرایط مالی شوهرم عروسی نداشتیم کمک خواستیم از پدر شوهر گفت ب من چ برین مشهد

بعد ما بدون هیچی رفتیم خونمون ولی بقیه میومدن هدیه ازدواج میدادن بهمون حتی فامیلای خودشونم اومدن پول دادن

بعد اینا 4 تا ادم گنده شاغل با هم ی شکلات ک خودشون تمومش کردن همون شب

توقع هر کسی از احترام فرق میکنه شما تو نوع و ارزش هدیه میدونید شاید اونا مثل شما فکر نکنن

اخه احترام دیگه هم ندیدم ازشون ن دعوتی نه پذیرایی ن زنگ و احوال پرسی نه تبریک تسلیت من تو بارداری عزیز از دست دادم قبلش عزیز از دست دادم حتی یه تسلیت بهم نکفتن

به شوهرم گفتم هیچی میگه به من ربطی نداره حتما دستشون خالی بوده یا دوست نداشته بده همش میگه به من نگو ...

دست خالی بودن نیست گدای گداشم طی 9 ماه میتونه 1 م 2 م جمع کنه هدیه بده پول میزاشتن 1م تو پاکت اصلا میدادن بهتر بود

دست خالی بودن نیست گدای گداشم طی 9 ماه میتونه 1 م 2 م جمع کنه هدیه بده پول میزاشتن 1م تو پاکت اصلا م ...

اره دیگه ولی خب اهمیت نمیدن ارزش قائل نیستن

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من اصلا دلم نمیخواد دیگ ببینمشون چ برسه کادو ببرم 🥲

حق داری . بهرحال میبینی مناسبتی چیزی پیش میاد مث تولدی روز مادر یا پدری و اینجور چیزا . اون موقع جبران کن . با هرکی مثل خودش باش توی این موارد. اینجوری نه حرص خوردی نه حرفی زدی نه اعصابت بهم ریخته . بزار ب موقعش جبران کن

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍