2777
2789
عنوان

شما باشین به روی همسرتون میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کلا از اول ازدواج خیلی چیزا راجبشون تو دلم مونده و نگفتم ولی دیگ نمیخوام اینجوری باشم شما فکر کن ...

خانواده همسر منم

پاکت خالی دادن

والا قشنگ تر بود یه چیز میدادن فوقش میگفتن برگردونید

شوهرم همیشه دلگیره

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
ب خاطر هدیه ایی ک دوسش نداشتید نباید روابط رو کم یا این مدلی کنیداکه هدیه رو کم ارزش میدونید شما هم ...

همسرم باید بدونه ک همون اندازه باید بهشون بها بدیم ن بیشتر

بحث دوست داشتن و نداشتن هدیه نی ارزش و احترامه شما فکر کن ی پتو ک نو نیست از تو خونشون بردارن بیارن بدن بهت چشم روشنی

هدیه بر اساس نسبت ادما فرق داره اینکارو غریبه انجام بده اشکال نداره ن اینک برا نوه

من ب خانوادش تاحالا حرفی نزدم و نمیتونم ولی اینبار میخوام ب شوهرم بگم این کارشون زشت بوده

خب دیگه

وقتی میگی نمیتونم یعنی اونا رو برتر میدونی

من جواب بی احترامی رو همون لحظه میدم . نه حرص میخورم نه از کسی میترسم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نگو.خودتو بده میکنی.ایا با گفتن تو هدیه اونا زیاد میشه؟!ایا با گفتن تو اونا بده میشن؟!ایا با گفتن تو ...

نمیدونم والا خیلی بهم برخورده

شاید زایمان کردم حساس شدم دیگ طاقت ندارم هرچیزیو تحمل کنم وگرنه تا الان همین روشم بوده ک هیچی نگم

همسرم باید بدونه ک همون اندازه باید بهشون بها بدیم ن بیشتر بحث دوست داشتن و نداشتن هدیه نی ارزش و اح ...

توقع هر کسی از احترام فرق میکنه

شما تو نوع و ارزش هدیه میدونید شاید اونا مثل شما فکر نکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نتیجه و برخورد شوهرتون چی بوده به خودشون گفتین یا ب همسرتون من تا الان سکوت کردم مثلا برا هدیه ازدوا ...

به شوهرم گفتم

هیچی میگه به من ربطی نداره حتما دستشون خالی بوده یا دوست نداشته بده

همش میگه به من نگو این چیزا رو من حوصله این چیزا رو ندارم

بچم نیاز به کادو اونا نداره

گردن نمیگیرن دیگه که خانواده کمکاری میکنه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

با شوخی بگو با خنده مثلا دفعه بعد هم مثل خودشون هدیه ببر دیگه خانواده اش به پسرشون هم اهمیت ندادن چی ...

ی بار برا لجم منو در اپردن یه تیک دستنال گذاشته پلاستیک از این ته مونده پارچه هاش ک این هدیه اس بده ب زنت

شوهر منم بازش نکرده خوشحال اورد داد بهم ک ببین مامانم سالگردمون یادش بود

بازش کردیم شرمنده شد خودش برد گذاشت خونشون حتی اونجام چیزی نگفتم

همسرم باید بدونه ک همون اندازه باید بهشون بها بدیم ن بیشتر بحث دوست داشتن و نداشتن هدیه نی ارزش و اح ...

ب روی خودت نیار ، دفعه بعد ک نوبت کادو دادن شما شد در همون حد جبران کن براشون . بعدم اگر اونجا همسرت چیزی گفت بگو خواستم در حد کادو های خودشون کادو بدم ک معذب نشن

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍