2777
2789
۲ میلیون تومن یا دو میلیارد

عقلت چی میگه؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
دو میلیارد یا دو میلیون؟

عقلت چی میگه؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانه بازی محله ما نوشته ما هیچ مسئولیتی قبول نمیکنیم در قبال بچه هاتون. خودشو راحت کرده

به نوشتن نیست که اتفاقی واسه بچشون بیوفته ازت شکایت میکنن از طرفی اگه شکایتم نکنن خودت وجدانت راحت نمیگیره اتفاق جدی ای واسه کسی بیوفته

دو میلیون یا دو میلیاردچرا نمیفهمم منظورتو

۲ میلیون سرمایه محسوب میشه؟

یه سوپری میری ۵ تومن ۱۰ تومن خرجت میشه.

😐😐😐😐😐دوستم خانه بازی دارهفقط حقوقی که به مربی هاش میده ماهی ۶۰تومنهخیلی بیشتر درمیاره خداروشکر

حقوق مربی خانه بازی ماهی ۶۰ میلیونه؟😂😂😂 توام باورت شده حتما

این چه ایده ایه یعنی همه باید از هر کاری صرف نظر کنن طلا بخرناینجوری که دنیا میشه تنبل خونهطلا بخری ...

عزیزم بله ایده خوبی نیست ولی چاره ای نیست

متاسفانه کارافریننان توی این کشور و توی این گرونی چیزی نصیبشون نمیشه جز ورشکستگی و خیلی ریسکه بخوای سرمایه گذاری کنی

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

سلام اسی ساعتی ۱۸۰فک نکنم کسی بیاد زیاد اینجا شهر ما ساعتی ۷۰تومنه سرپوشیده هم هست طفلی زیاد مشتری ن ...

مگه قرن بوقه سمت ما دویست وسی هس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ایده خوبی. چرا میپرسن دو میلیون اخه پول ی شب شام بیرونه اگه خودتون چند نفرین فعلا مربی نمیخواید بهتر هم میشه. ایونت ها هم تن پوش عروسکی و برنامه بیار حسابی میترکونه مثلا ایونت روز مادر دخترم رفتیم نفری پونصد بود برا دوساعت ی گیره مو ریز هم هدیه دادن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

میلیارد

تهرانی ؟

کدوم منطقه ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
حقوق مربی خانه بازی ماهی ۶۰ میلیونه؟😂😂😂 توام باورت شده حتما

چرا درست نمیخونید؟😐😐😐

عجیبه برام

گفتم مربی هاش😐😐

قبل الکی خندیدن و تایپ کردن کامنتو درست بخونید

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چرا درست نمیخونید؟😐😐😐عجیبه برامگفتم مربی هاش😐😐قبل الکی خندیدن و تایپ کردن کامنتو درست بخونید

واضح ننوشتی

باید میگفتی مجموعا.

واضح ننوشتیباید میگفتی مجموعا.

گفتم حقوق مربی هاش

حالا مهم نیس

بله مجموعا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.