ایده خوبی. چرا میپرسن دو میلیون اخه پول ی شب شام بیرونه اگه خودتون چند نفرین فعلا مربی نمیخواید بهتر هم میشه. ایونت ها هم تن پوش عروسکی و برنامه بیار حسابی میترکونه مثلا ایونت روز مادر دخترم رفتیم نفری پونصد بود برا دوساعت ی گیره مو ریز هم هدیه دادن
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
حقوق مربی خانه بازی ماهی ۶۰ میلیونه؟😂😂😂 توام باورت شده حتما
چرا درست نمیخونید؟😐😐😐
عجیبه برام
گفتم مربی هاش😐😐
قبل الکی خندیدن و تایپ کردن کامنتو درست بخونید
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.