2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعیت پشتوانه 🙂 خودم ندارم

ببین اسباب بازیاش متفاوت باشن چیزایی که مردم توپارکا مفتی استفاده میکنن براش نگیر الان بچه های من خانه بازیارودوست ندارن میگن چیزاش تکراریه

ولی اینم درنظربگیر که جمعیت جوان روبه کاهشه نون الان توخانه سالمندانه

من داخل ایتا آموزش دیدم خودشون پشتیبان ۲۴ ساعته دارن تا به درآمد نرسونن ولت نمیکنن😍🥲به مشتری بگی ط ...

درخواست دوستی دادم میشه قبول کنید یکم توضیح بدید کارتون چیه

اگه بهش حسی نداری باهاش خاطره نساز؛🖤

مسولیت زیاد داره یه بچه خون از دماغش بیاد گردن توعه بلایای طبیعی تو اون ساعت بیاد گردن توعه دیه شون ...

نه بابا اینجوریم نیست،من دخترامو خانه شادی میبردم خودشون رو دیوار نوشته بودن،مسئولیت سلامت بچه ها گردن والدینه،حتی در صورتی که بچه ای به وسیله ای خسارت وارد کنه هزینشو باید والدین پرداخت کنن

دو میلیارد رو بذار یکی از این صندوق های بورس، روش ماهی ۶۰ میلیون سود خالص میاد، بخشی اش رو خرج کن، بخشی زو طلا ذره ذره بخر، این شغل ها، شغل کاذبه و زود اشباع میشه، دردسرش هم زیاده

یعنی خودشون برات بازار یابی میکنن بعد درصد میگیرن ؟

نه به این روال

روش درآمدی فقط بازاریابی نیست،و اینطوریم نیست که مثل فروش پوشاک یا شامپو یا آرایشی باشه که مشکل باشه فروش،این موارد نهایتش فقط فروش و گرفتن درصده

ولی این کار مهارت یاد میگیری،مثل طراحی سایت،طراحی کد های دستوری این مهارته میشه ابزار کسب درآمد

مثل این میمونه بری مهارت آرایشگری یاد بگیری و باهاش پول دربیاری،اما این برای نیاز روز جامعه که الان همه کارشون با گوشیه ارائه میدن خیلی راحت

اموزشاتشو مو به مو میدن اینکه چجوری میشه طراحی کرد روش های درآمدی حتی همون اول ها مشتری های خودتو خوده اونا راه میندازن تا یاد بگیری و پورسانت و هر درآمدی بود به خوده تو میرسه نه اونا

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
عزیزم آیدی یا شماره ای که بهت آموزش دادن رو میدی

اره گلم

۰۹۳۶۸۷۷۵۱۱۷ ایتا بهشون پیام بده

کانال دارن میتونی اونجا درآمد های بقیه افراد رو ببینی تموم مجوزاتشونو ببینی خیلی راحت

حتی یاد میدن استعلام بگیری از سایت قوه قضاییه تا خیالت راحت باشه پا جای قانونی و حرفه ایی گذاشتی

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷