2777
2789
عنوان

خیلی به قرآن وابسته شدم 🥹

218 بازدید | 30 پست

همه مشکلاتم همه سختیهام باعث شد میل به انس با قرآن پیدا کنم ، دنبال هر بهونهای ام که برم سراغش و از نور و آثارش بهره ببرم 🥲🥹

همش نگا میکنم ببینم چه سوره ای چه اثری داره که برای رفع نیازهام ازش کمک بگیرم

قبلا فکر میکردم با قرآن خیلی فاصله دارم اما الان میبینم فاصله ای وجود نداره به چیزی که انقدر بهش نیاز دارممم

...

حتی دلی یه سوره رو انتخاب میکنم برای حاجتم سوره ای که به دلم بیفته بدون اینکه کسی گفته باشه موثره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعادتیه ک خدا نصیب هر کسی نمیکنه.منم ی هفتس ک رفتم سمت نماز نمیدونم چرا دوست دارم با خدا همش خلوت کنم حرف بزنم بهش نزدیک بشم.تروخدا دعام کن ادامه دار باشه.زهرام گره ی کور ب زندگیم افتاده خیییلی دعام کن لاب لای دعاهات😢

[QUOTE=403849403]😍✨ قربون دلت[/QUOTEهرانسانی توجامعه وقتی تلاش کنه برگرده سمت خدا،جامعه درست میشه اگرم کسی حتی تلاش نکنه مشکلات روخدانمیزاره سراون بندش خراب بشه آخع🥹خداخیلی مهربونه

التماس دعا دارم ازت و بهت پیشنهاد خوندن سوره زیبای یاسین، و الرحمن رو میدم

حتما ممنونم از پیشنهاد خوبت

اتفاقا خیلی سوره یاسین رو دوست دارم ، سوره الرحمنم انشالله به زودی درک میکنم و ارتباط برقرار میکنم باهاش