2777
2789
عنوان

کادو روز زن من هم کتک زدن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 63 پست

منم برام کیک خرید بعدم رفت رو مخم که ببخشید پول ندارم برات هدیه خوب بخرم منم گفتم اشکال نداره هرسال همینه منو عادت ندادی به طلا که امسال داری ازم عذر خواهی میکنی

بعد باد و بق کرد گفت خب بیا کفش بخر بعد داشتبم میرفتیم کفش بخریم گفت وای اگه این کفشو برات بخرم خیلی اذیت میشم و به مشکل میخورم منم عذاب وجدان گرفتم لحظه خرید کفش حالم بد شد از عذاب وجدان دیگه کفش نخریدم بعد رفتیم برام قسطی لباس خرید بعد یه لحظه برا خودم ناراحت شدم که چرا باید من همش قبل مناسبتا پول بزارم کنار اما اون اهمیت نده بعد رفتم تو خودم بعد غر زد چرا تو خودتی منم گفتم لباسمو دوست ندارم بعد اومدیم خونه منو زد

اینم از داستان روز زن من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سنتی

یعنی تو ازدواج سنتی عشق و علاقه ای نیست ؟

مثل زمان قاجار که ننشستی سر سفره عقد

بالاخره شناخت داشتین و دوستش داری که باهاش زندگی میکنی و بچه دار شدین

باید همین امروز بری مشاوره و زندگیتو به دست بگیری

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

۱۵۰ میلیون دستبند طلا خرید برای مادرش بعد خودش مستاجره؟

کادوی روز زن برای همسرش ۵۰۰ هزارتومن؟؟

مگه میشه

یعنی مادرشوهرت که ی پاش لب گوره طلا بهش واجب بوده که آتیش بیافته توی زندگی پسرش؟؟

بخدا آخرو زمونه

۱۵۰ میلیون دستبند طلا خرید برای مادرش بعد خودش مستاجره؟کادوی روز زن برای همسرش ۵۰۰ هزارتومن؟؟مگه میش ...

ما خونه داریم ولی دادیم اجازه چون برادرشوهر میگه اول ما باید بریم خونه خودمون بعد شما