2777
2789
عنوان

🩷🎀✨️🎊

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 60 پست
وایب خوبی میدید چند سالته

قربونتون🩷🥲نهمم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی دختر قشنگشب زود بخاب🥲💋

قربونت برم🥹

ممنون❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

اهوم بودمازکجا میشناسی؟

من همه چیو یادم میمونه

خیلی وقت پیش زیر تاپیکم پست گذاشتی گفتی که از اسرا خبر داری چرا درخواست دوستیمو لغو کرده من همونم🥲❤️

🫥یا حضرت پشم

باور کن

اینو بگم برکات بریزه

ما باور نمی کردیم میگفتیم چرته

یه بار مادرم یه مدت خیلی بد بود حالش بی قرار و سردرد و بدن درد و اینا

داداشم گفت بیا پاکسازی بکنم تورو

مامانم هم گفت آخه چیکار میخوای بکنی گفت هیچی فقط میشینی چشماتو می بندی تا من نگفتم چشماتو باز نمیکنید اصلا

مامانم این کارو کرد

نشست چشماشو بست بعد داداشم نمی دونم یه چیزی می گفت و قرآن میخواند مادرم میگه با اینکه چشام بسته بود انگار تو یه جای روشن وارد شدم

همش میدیدم آدما میرم اینور اونور خیلی زیادن رفته رفته تعدادشان کم شد فقط یکی موند اومد جلو صورتم وایساده

زنده باشید دختر قشنگ 🌹🥀

مممنونم همینطور شما نگران نباشید همچی درست میشه🙂🩷

باور کن اینو بگم برکات بریزه ما باور نمی کردیم میگفتیم چرتهیه بار مادرم یه مدت خیلی بد بود حالش بی ق ...

آها چقدر عجیب

من همه چیو یادم میمونهخیلی وقت پیش زیر تاپیکم پست گذاشتی گفتی که از اسرا خبر داری چرا درخواست دوستیم ...

اهاا یادم اومد متاسفانه حافظه ماهی دارم:))

درخاستمو لغو نکرده بود دوست بودیم بعضی وقتا حرف میزدیم

حق بده که آدم اتفاقی دستش روی لغو دوستی نمیره اسم اکانتمم زیاد سخت نیست که نشه تگ شم

:)

باور کن اینو بگم برکات بریزه ما باور نمی کردیم میگفتیم چرتهیه بار مادرم یه مدت خیلی بد بود حالش بی ق ...

می گفت یه مرد سپید پوش خیلی زیبا که مثلظو حتی تو نباشید هم ندیدم داره نگام میکنه

همون لحظه فشارش می افته میترسه چشماشو باز میکنه و همه چی رو تعریف میکنه

داداشم میگه اون مرد آخری موکل من بود اون آدمهایی هم که میدیدی موکل های جادو جنبل هایی بودن که از اول عمرت تا حالا فرستاده شدمچن تا اذیتت کنم موکل من چون قدرتمند تر از همه بوده همشون رو اسیر خودش میکنه و اونا میرن

اهاا یادم اومد متاسفانه حافظه ماهی دارم:))درخاستمو لغو نکرده بود دوست بودیم بعضی وقتا حرف میزدیمحق ب ...

🙂❤️اشکال نداره

خودش پیوی بهم گفتش که من کلا هرچی کاربر اضافه هست رو لغو میزنم برای همین حواسم نبود دیگه من نمیدونم چیشد ولی امیدوارم هرجایی هستی بهترین ها قسمتت بشه و همیشه خوش باشی🙃آره دقیقا ،همیشه خوب بگذره برات🥲

یعنی دوباره دوست نشدید من فکر کردم دوست شدین

اگه دوسش داری و میدونی راهی هست برگرده یه بار دیگه تلاشتو بکن تا بعدا رو دلت نمونه:)

جوری کوبیدم زمین که دیگه نای بلند شدن نیست

خیلی تلاش کردم ولی متاسفانه هرچقد بیشتر تلاش کنی نتیجه عکس میذاره