2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم به من ارزش نمیدی

148 بازدید | 19 پست

روز زن هیچی نخریدی

گفت نداشتم و ببخشید

خیلی ناراحتم بچه ها وضع مالیمون افتضاحه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و حدقل یه کاغذ برمیداشتی روش مینوشتی عزیزم دوستت دارم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

خب یعنی یه شاخه گلی چیز ساده ای هم نمیشد؟

شوهر منم فقط گل نرگس خرید و یه بسته شکلات تلخ تخته ای

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
خب یعنی یه شاخه گلی چیز ساده ای هم نمیشد؟شوهر منم فقط گل نرگس خرید و یه بسته شکلات تلخ تخته ای

تاپیک قبلیم گفتم نرگس و رز خرید ولی با چه وضعی

بخون تاپیک قبلمو

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

از الان میخوای جنگ راه بندازی ،اگه میدونی نداره گفتنت برای چی بود ،داشت و نکرد گلایه کن

ای بابا این بنده خدا هم دل داره حداقل یه گلایه نکنه که طرف بفهمه اینم حواسش هست؟

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

وای دقیقا منم نیم ساعت پیش سر همین موضوع بحث داشتیم، برا مامانامون خریدیم ولی برا من چیزی نخرید و گفت جبران میکنم، منم گفتم حداقل یه شاخه گل میخردی برام الان زنگ زده ناراحت و هر چی دلش خواست بهم گفت

عزیزم یه شاخه گل ساده بدون هیچی شده۱۲۰تومن اگه واقعا مالی تحت فشارین شاید واقعا نمیتونه

تاپیک قبلیمو بخون

ای بابا این بنده خدا هم دل داره حداقل یه گلایه نکنه که طرف بفهمه اینم حواسش هست؟

والا دلم داره میترکه بقیه رو میبینم میگم من چی کم دارم اخه چرا وضعیتم اینه تو همه چی از بقیه عقبم