2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم به من ارزش نمیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 19 پست
وای دقیقا منم نیم ساعت پیش سر همین موضوع بحث داشتیم، برا مامانامون خریدیم ولی برا من چیزی نخرید و گ ...

تاپیک قبلمو بخون

چی گفت بهت

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

حتی پول یه شاخه گل هم نداشته؟

تاپیک قبلم گفتم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلمو بخونچی گفت بهت

من ۷۰۰ پول جمع کرده بودم رفتیم خرید برای مامانا

گفت بعد برات جبران میکنم برات کادو میخرم، دیشب کادو مامانم رو آورد من فک میکردم حداقل یه شاخه برا منم میخره میاره، اومد دیدم فقط همون کادو مامانم رو آورده حقیقت یه کم جا خوردم، از صبح کیک درست کرده بودم شام درست کرده بودم خوشگل کرده بودم، شب ک رفت دوباره پیام داد ممنون بابت کیک و شام و درست کردی کادو هم برات جبران میکنم ، منم بهش گفتم تو وجودت برام ارزشمنده ولی حداقل یه شاخه گل میخردی ، گفت من کار داشتم نشده و اینا، از دیشب تو قیافه بود تا امشب ک زنگ زد خیلی گله کرد ازم، جوری که حس میکنم با ازدواجم باهاش بدبختش کردم🥲🥺

2790
2778
2791
2779
2792