2777
2789
عنوان

برم خونمون یاخونه فامیل سربارباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6727 بازدید | 122 پست

برو خونت گلم خودت رو آواره نکن پدرت اولین وظیفه اش نگهداری ازتو زنش تو اولویت بعدیش برو نزار اون خانم راحت بیرونت کنه ازدواج هم به موقع اش با فرد با موقعیت خوب دانشگاه هم شهر خودت بزن نزار به خاطر پدرت آواره شهر دوربشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سی سال پیش منی که ۱۲ سالم بود. زنه رو پای بابام میخوایید الاغ الان نازمو میکشه محل سگش نمیزارم. ...

چیشد میشه از شرایط الانت بگی؟

این همینه حتی قبل عقد یه بارخونمون اومد صیغه بودنبابام خواب بود گف بیاروپای من بخواب بالش نمیخواد

زن بابات خوبه؟آدم خوبیه؟چند سالشه؟مادرتون فوت کردن به نظرم اگه برات قابل تحملی بمون خونه مادربزرگت

بد نیس

فعلا نمیتونم راجبش نظر بدم چون ممکنه رفتارواقعی شو بعدا نشون بده یا فعلا رونکرده باشه

۱۸ سالمه

اینجا هم سختمه

تازه تخت واسه خودم خریدم دلم اتاق خودمو میخواد😞

یه دوست روز دیگه برو خونتون اگر نری بابات و زنش به نبودنت عادت میکنن و اونجام اضافی میشی

من جات بودم سخت درس میخوندم یه رشته خوب دربیام که بعدا بتونم مستقل بشم

رشته ایت چیه؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

یه دوست روز دیگه برو خونتون اگر نری بابات و زنش به نبودنت عادت میکنن و اونجام اضافی میشیمن جات بودم ...

اره

کتابامم نصف خونمونه

نصف خونه آبجیم

الان اینجا هم کتاب ندارم

تجربیم

سال پیش تلاش کردم البته مستمر نه اما نتیجه خیلی بد شد

حس میکنم هوششو ندارم

اخرشم بابام منو مجبور به یه ازدواج میکنه حتی طرف افغانی هم باشه فکرنکنم واسش اهمیت داشته باشه

الان دارم فکرمیکنم چرا شوهرنکردم

پسرعمم خواستگارم بود خیلی پسرخوبی بود عقد کرده الان

الکی رد کردم گفتم سنم کمه میخوام درس بخونم

گور بابای آینده م باش ازدواج میکردم حداقل سربارنبودم

ما بودیم خواهرمون رو میبردیم خونه خودمون

کلا یکنفری چرا خواهرت اصرار نکرد ببرتت

دیگه بعد از پدر مادر از خواهر کی نزدیکتر

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

اره کتابامم نصف خونمونهنصف خونه آبجیم الان اینجا هم کتاب ندارمتجربیم سال پیش تلاش کردم البته مستمر ن ...

خب از الان خوب بخون میتونی بعضی روزا بری کتابخونه تا اونارو نبینی حواست پرت بشه

ببین الان تنها کسی که می تونه کمکت کنه خودتی.حالا نتونستی پزکشی دربیای حداقل پرستاری و فیزیوتراپی و چیزی ام خوبه ....شاید بعضیا الان برات دل بسوزونن یا یکم کمکت کنن ولی موقته ...

خلاصه آینده ات به همین کنکوره

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

الان دارم فکرمیکنم چرا شوهرنکردمپسرعمم خواستگارم بود خیلی پسرخوبی بود عقد کرده الانالکی رد کردم گفت ...

برو دانشگاه حتما ازدواج چیه بهتر که رد کردی دانشگاه یه شهر دیگه بزن که بری خوابگاه دور باشی بعدشم میری سرکار مستقل میشی دستت تو جیب خودته از باباتم تا میتونی پول بگیر هرچی نیاز داری بگو نگی اون زنه میخوره

زنه چندسالشه ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

چیشد میشه از شرایط الانت بگی؟این همینه حتی قبل عقد یه بارخونمون اومد صیغه بودنبابام خواب بود گف بیا ...

آره عزیزم

منم مامانم فوت شده بود. این خیلی جوون بود فک کن ۲۲ ساله بابام ۳۹ ساله

تا تونست بدجنسی کرد ولی جلو بقیه فیلم بازی میکرد بعد یک سال یه پسر زائید. داداش منم ۳ ساله بود یعنی شیرخواره بود مامانم مرد. اینقدر فرق گذاشت اینقدر بد ذاتی کرد

بچه بی گناهش تو ۸ سالگی چهارشنبه سوری سوخت و فوت کرد