2777
2789
عنوان

برم خونمون یاخونه فامیل سربارباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7299 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن شبا اذیت میشی ازکارشونبهشونم گفتن دوسه روز دخترتو میبریم

عجب

مگه جوون ۲۰ سالن نتونن مراعات کنن، هی کارشو بکنن اصلا جمله ی خوبی نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمیتونی کلا خونه مامان بزرگت بمونی؟! هر از گاهی بری خونه بابات؟! چون اینجور که میگی تا 1 سال اینا مم ...

نه خونه مامانبزرگم نمیشه

چون زیاد کسی راضی نیس

خرج دارم همین امشب دارم غذادرست میکنم بعدا میترسم توسرم بزنن این قضیه رو

اره۳ سال

روحشون شاد

درسته خیلی سخته

امیدوارم زن پدرت آدم خوبی باشه من دیدم آدمهایی که واقعا بعدش خوب بودن و درست رفتار کردن

آخرش اینطوری خیالت بابت بابات راحته.آدم زنده باید زندگی کنه چاره ای نیست

تو هم سربار هیج کس نیستی یادت باشه مامانت هم همیشه از اون بابا حواسش بهت هست

۱۸ نه پشت کنکوریم

امیدوارم دانشگاه خوب قبول بشی بعدشم کار و موقعیت خوب ازدواجم برات پیش بیاد.

سعی کن به اونا اهمیت ندی، تمرکزت رو بذار روی خودت.

من یه دوستی داشتم که پدرش روابط نامشروع میاورد توی خونه، فکر کن اون تو چه شرایطی بود، پدرتم ازدواج کرده مشکلی نداره، حالا روزای اوله، همین فردا برگرد خونه تون.جای تو فقط اونجاست.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

برو خونه تون اونجا مال تو هم هست

اگه همون دیروزی هستی که تایپیک زدی اونجا هم بهت گفتم بعد از عقد خونه رو ترک نکن تا اونجا صاحب خونه باشی

برگرد هم

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی