2777
2789
عنوان

برم خونمون یاخونه فامیل سربارباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7312 بازدید | 123 پست

نمیشه جای شما تصمیم گرفت

ولی اگه من بودم و مامان بزرگ خوبی داشتم این چندماه رو پیشش میموندم و برای کنکور میخوندم یه چیز خوب قبول شم که کلا مسیرم تغییر کنه و مستقل شم

چون واقعیتش بعید میدونم دیگه تو اون خونه دوام بیاری...

عزیزدلم تو سربار هیچکس نیستی ... در خونه پدری به روی تو همیشه بازه

اونجا خونه تو هم هست حتی اگه دور از جون بعد از صد سال پدرت هم نباشه بازم اونجا خونه تو هست

یه دو سه روزی بذار پدرت و خانمش راحت باشن ... این چند روز یا برو خونه خواهرت یا مادربزرگ

خونه عمه و عمو نرو

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم برو خونه خواهرت اسنپ بگیررریا زنگ بزن ب بابات بگو تکلیف چیه بهتره قبل زنش اول ب شما فکر میکرد

الان چه بهونه ای کنم برم؟

یکی از فامیل فوت شده قرار براین بود که یکی پیش مادربزرگم بمونه تنها نباشی ناراحت بشه الان من موندم

خیلی هرلحظه دلم میخواد گریه کنمانقد بغضمو قورت دادم میترسم سرطان بگیرم

نمیتونی کلا خونه مامان بزرگت بمونی؟!

هر از گاهی بری خونه بابات؟!

چون اینجور که میگی تا 1 سال اینا ممکنه هر روز

جلو تو رعایت نکنن به یکی دو روز نیست....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میگن شبا اذیت میشی ازکارشونبهشونم گفتن دوسه روز دخترتو میبریم

ول کن این حرفارو بابات باید رعایت کنه

برو خونتون اونجا قبل اینکه خ.نه اون خانم باش خونه تویه

بعدم مگه قرار چه سروصدایی کنن مگه ادم نیستن

به بابات زنگ بزن بگو میخوام بیام خونه نمیتونم جایی بمونم خودت میایی دنبالم یا خودم بیام

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔