2777
2789
عنوان

خستم اززندگی

360 بازدید | 40 پست

شوهرم خیلی زودجوشه خیلی سریع ازحرفی ناراحت میشه مثلا دیشب بعداچندمدت رفتیم دریا بعدمیگه نگاه کن چقدخلوته من گفتم خوب چیکارکنم پنج شنبه جمعه ک نمیاری منو بعداعصبانی شد میگه بازشروع کردی بازداری تیکه میندازی گفتم مگه خرف توتیکه نبود وقتی گفتی ببین جقدخلوته یعنی هیچ خری وسط هفته لب دریانمیادتومارومجبورکردی ک بیایم بعدناراحت شد میگه شبمونوخراب نکن مگه من چی گفتم همیشه عادت داره بخاطرکوچیکترین موضوع بحث راه بندازه دیگه حوصلم نمیگیره اعصابم ضعیف شده اصلا بیرون نمیبره منو جزخونه مامانش یا مهمانی همراه مامانش اینا وهفته ایی یه بارم خونه مامان من اون با چه خواهش التماسی نمیزاره بادوستام جایی برم بازارهیچ جا نمیزاره خسته شدم خودشم میادخونه دستش فقط گوشیه چیکارکنم بنظرتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واای خدا..ادم هرچی ببشتر اینا رو میشنوه بیشتر از ازدواج بیزار میشه.فقط خدا بهت صبر بده عزیزم

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
چاره ای نداری وقتی شوهرت انگار به اسیری بردتت

هی شانس بخدا کفیه یکم غربزنم ک چرااینجوری باهام رفتارمیکنه خونه روروسرمون خراب میکنه دادبیداد انقدحلقه ب گوش بابامامانوخواهراشه

ببین با چی میتونی دلش رو گرم کنی؟
شوهر منم همینجوریه ولی من ضعفش اومده دستم نظافت خونه! ینی از بیرون بیاد ببینه دارم کار میکنم بگم بمیر میمیره ولی اگه گوشی دستم باشه با بچه بازی کنم یا فیلم ببینم و هر چی شروع میکنه بهونه گیری و بحث و ........

🙁باهاش صحبت کردی بببنی حرف حسابش چیه ؟ 🐕🐕🐕تو روحشون ک از صب فقط تاپیکا شده اذیت کردن 

اره ولی حوصلش نمیگیره حرف بزنه ازاون طرفم نمیزاره باکسی دردودل کنم بامامانم حرف میزنم میگه مامانت دخالت میکنه توزندگیم

ببین با چی میتونی دلش رو گرم کنی؟ شوهر منم همینجوریه ولی من ضعفش اومده دستم نظافت خونه! ینی از بیرون ...

دلگرمیش اینه ک هرروزوهرشب باخانوادش زندگی کنم مامانش بره کلاس تعاونی فلان فلان من باشم خونه براش غذادرست کنم تمیزکنم اسم ازخونه مامانم نیارم اسم از بیرون نیارم روکلم اخ نباشه اگر یه همچین ادمی باشم ازنظراون یعنی بهترینم

اره ولی حوصلش نمیگیره حرف بزنه ازاون طرفم نمیزاره باکسی دردودل کنم بامامانم حرف میزنم میگه مامانت دخ ...

نه من منظورم این بود چرا نمیذاره با دوستات در ارتباط باشی 

یساعت دو ساعت ک وقتی سر  اره با دوستات یا خانوادت باشی خیلی اعصابت اروم میشه وقتی همسرت از سرکار برگرده پرانرژی میشی 

بش توضیح بده وقتی همش تنهایی منتظری ک بیاد و برات کاری کنه اونم از طرفی از صب سرکاره دلش میخاد خونه ک میاد برا خودش باشه استراحت کنه تا برا فردا انرژی داشته باشه